Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
Hikaye Ekle

LORDMT2 serverime gm alınacaktır bilginize...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kingpanasonic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 49
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

LORDMT2 sinde gm aranıyor lütfen aşağıdaki formu doldurun

Ad Soyad= Enes Kurt
Nerelisiniz= Rize'liyim.
Kaç kere GM oldunuz= AdilMT2-Metin2TR-IceBlueMT2'de GM'lik Yaptım.Herkes Memnundu.
Yaşınız kaç= Yaşım 15.
Neden GM olmak istiyorsunuz=Dediğim Gibi Görevi Bir Çok Kez Yaptım.Görevi Bıraktım Diye Oyuncular Oyunu Bıraktılar Ve Server Kapandı.Emin Olun Çok Hoşunuza Gider.

http://www.turkmmo.com/gm-ilanlari/1293592-konu-acmana-gerek-yok-tanitim-iceride.html

Ad Soyad=Ünalcan GENÇAY
Nerelisiniz=Samsun
Kaç kere GM oldunuz=15
Yaşınız kaç=12
Neden GM olmak istiyorsunuz=Oyun içi düzeni sağlamak ve oyuncularla ilgilenmek..

NORMALDE 15 KEZ GMLİĞiMDE BENİ YAŞA BAKARAK SEÇMEDİLER OYUN BİLGİM ÇOK FAZLADIR. GM KODLARINI EZBERE BİLİRİM FAKAT NAVİCAT PUTTY FİREZİLLA GİBİLERDEN ANlaMAM. ÇOK İYİ USER ÇEKERİM.BENİ KAÇIRMAMALISINIZ BENCE.
MSN:nick_acma1@hot..

Ad Soyad= Osman Taşlıca
Nerelisiniz= Aydın
Kaç kere GM oldunuz= 1 [TL] 3 [GM]
Yaşınız kaç= 16
Neden GM olmak istiyorsunuz= Oyuncularla ilgilenmek ve tecrübeme tecrübe katmak...

mesaj atarsanız hemen yanıt veririm

Ad Soyad= Emre
Nerelisiniz= Diyarbakır
Kaç kere GM oldunuz= 2 [GA] 9 [GM]
Yaşınız kaç= 22
Neden GM olmak istiyorsunuz= Daha Önce Oynadığım Pvplerde Birçok Kez Yönetici Oldum Aynı Zamanda Normal Playerde Oldum Bu Görüslerle Oyunu Hem Yetkili Biri Açısından Hemde PLayer Açısından Degerlendirerek Eğer GM Olursam Olacagım Pvpyi Hem Kendime Hem Benimle Birlikte Gelecek Arkadaşlarıma Hemde Oyunculara Zevkli Bir Hale Getirmek Bunu Yaparken Oyun Düzenini Ve Huzurunu Saglama GM'Lik Tecrübelerimi Geliştirmek İçin Bu Görevi İstiyorum Alınırsam Pvp'yi Aynen Bu Sekilde Yapacagımdan Kuskunuz Olmasın İrtibat için hyaqs1@hotmail.com msnsini Ekleyebilirsiniz.. Kolay Gelsin....

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri