noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Hikaye Ekle

Hilesiz Hurdasız Programsız DC

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan moraigne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 769

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Son günlerde artan dc attırma olayının nasıl oldugunu burda paylasmak istedim malum size yapılırken sizin eliniz armut toplamasın ben bu siteden çok fayda edindim buraya da bi katkım olsun istedim,
olay su sekilde oluyor adam ch1 de demi siz ch2 den bi car acıosunz mumkunse aynı harita olmasın fısıltınızı bloklayıp dc attrmak istediğiniz kişiye ard arda mesaj atacaksınz tabiki fısıltı blokluyken pm atamazsınız gibi bir sey cıkıo ama ona bakmayın 30 35 mesaj sonra bağlı değil mesajını gördüğünüzde bilin ki o pm attıgınız carın clienti bile kapanmıs olacak, isin püf noktası farklı haritada olmanız ve pm attıgınız karakterle aynı ch de olmamanızdır adam ch1 de siz ch2 gecin o ch2 de siz 3 e o 3 de siz 4 e duz mantık aynı zamanda super bi olay..:l03:

bu sekılde attırdıgınız dclerde torrent bile kapanıyor 4x den sonra bombasını dc le vurdu metin2 ye bu sene turkmmo arkdaslar konuya destek verelim mumkunse sabitleyelim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri