- Konular
- 144
- Reaksiyon Skoru
- 71
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Yeri Burasımı Bilmem Ben Nakit Çekeceğim Fakat Alacağım Silahı Bilmiyorum Sizce Hangi Silahı Almalıyım Sizin Önerdiğiniz Silahın Negative Ve Pozitive Olarak ÖZellikleri Nelerdir Ne Kadar Nakite Alınır? Bunları Söylerseniz GErcekden Sevinirim.
Birde ONbaşı Oldum Fakat Görev Gelmeden Rütbe Nasıl Atlayacağım Onbaşı Oldum Ama Görev Gelmedi Bir Yardım Pls
Birde ONbaşı Oldum Fakat Görev Gelmeden Rütbe Nasıl Atlayacağım Onbaşı Oldum Ama Görev Gelmedi Bir Yardım Pls
- Konular
- 660
- Reaksiyon Skoru
- 1,060
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 270
- MmoLira
- -22
- DevLira
- 0
Kriss S.V.D
Çünkü mükemmel bir silahtır.Seriliği bakımından %93'tü yanlış hatırlamıyorsam.Ayrıca ikili kullanım modu ve dürbün içermektedir.Uzman oyuncular ve çok yüksek rütbeliler tercih eder,ve oyuna para vermeden almak oldukça zor olabilir.
Görev almak için ise
rofile ulaşın>>Oradan görev kartlarını bularak almalısınız.
Çünkü mükemmel bir silahtır.Seriliği bakımından %93'tü yanlış hatırlamıyorsam.Ayrıca ikili kullanım modu ve dürbün içermektedir.Uzman oyuncular ve çok yüksek rütbeliler tercih eder,ve oyuna para vermeden almak oldukça zor olabilir.
Görev almak için ise
rofile ulaşın>>Oradan görev kartlarını bularak almalısınız.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)