Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Nihat İspanya'ya mı gidiyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xWindowsx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 188

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Geçtiğimiz dönemde yerli sisteminin oturtulamadığını söyleyen Kahveci, Nobre ve Bobo'nun Beşiktaş'a büyük emek verdiğini bu iki oyuncunun yerine gelen Bebe'nin kaliteli bir takımdan geldiğini dile getirdi. Gençlerbirliği kalecisi Serdar Kulbilge'nin hastalık derecesinde Beşiktaşlı olduğunu ve takımda görmek istediğini söyleyerek, Sinan Bolat'ın yerine onu tercih ederim açıklamasında bulundu.

-SİSTEMİ OTURTAMAMIŞTIK-
Geçtiğimiz dönemde Beşiktaş'ta sistemin oturmadığını söyleyen Nihat Kahveci, " Beşiktaş’ın geçen sezon bana göre tek eksikği Türk oyuncularının forma giyememesiydi. Eğri oturup doğru konuşmak lazım. Bende kötü bir sezon geçirdim. Sakatlıklarım oldu. Formsuz olduğum zamanlar oldu. Geçen sezon Beşiktaş’ta sadece defans hattında Türk oyuncular oynayabildi. Daha öncede söylediğim gibi Fenerbahçe takımının iskeletine baktığımızda Türk oyuncular daha fazlaydı. Maalesef Beşiktaş’ta bu sistemi oturtamadık. Bu sebepten dolayı bu sezon Beşiktaş transferde Türk ve gurbetçi oyunculara yöneldi. Kadrosunu zenginleştirmek açısından iyi de bir seçim yaptılar" dedi.

-NOBRE VE BOBO'NUN ÇOK FAYDASI OLDU-
Nobre ve Bobo'nun Beşiktaş takımına çok emeği olduğunu dile getiren Nihat, " Öncelikle şunu söylemek istiyorum; İnsanlar belli kulüplerde oynarlar ve zamanı geldiğinde gönderilirler. Bu olayı fazla konuşmamak lazım. Onun için önemli olan Beşiktaş’ın başarısıdır. Bobo ve Nobre de bu takıma olumlu yönde çok şey verdiler. Bunu kimsenin inkar etmemesi lazım. Benim bildiğim Bobo, Beşiktaş tarihinin en çok gol atan oyuncusu. Nobre ise 2008’de ki yaşanan şampiyonlukta büyük katkı sahibiydi. Bunları unutmamak lazım. Gönderilme olayını fazla uzatmamak gerekir. Takımın başarısını konuşmak lazım. İnşallah haklı çıkarlar da Beşiktaş önümüzde ki sezon şampiyon olur. Şunu inkar etmemek lazım, bütün giden oyunculara insanlar saygı göstermelidir" dedi.

-BEBE YERİNDE BİR TRANSFER-
Bebe transferini yerinde bulan Nihat Kahveci, " Beşiktaş’ın kadrosunda Almeida da var. Almeida, bu sezon uyum sürecini de aştı. Bebe, Manchester United gibi bir takımdan geldi. Ne kadar orada oynamasa da o atmosferi yaşamış ve tecrübe kazanmış bir isim. Bence Bebe transferi çok yerinde oldu" dedi.

-SERDAR KULBİLGE HASTALIK DERECESİNDE BEŞİKTAŞLI-
Sinan Bolat ile arkadaş olduğunu ancak gönlünün Serdar'dan yana olduğunu söyleyen tecrübeli golcü, "Sinan Bolat benim arkadaşım. Sonuçta A milli takıma kadar yükselmiş ve iyi bir oyuncudur. Beşiktaş takımına Gençlerbirliği kalecisi Serdar Kulbilge de düşünülebilir. Serdar, hastalık derecesinde bir Beşiktaşlı’dır. Benim gönlüm ondan yana. İnşallah kendisini de Beşiktaş’ta izleme şansı yakalarız" dedi.

-GÜZEL TEPKİLER ALIYORUM-
Beşiktaş taraftarlarına küskün olmadığını dile getiren Kahveci, "Taraftara küskünlüğüm söz konusu olamaz. Dışarıda iyi tepkiler alıyorum. İnşallah Beşiktaş, önümüzdeki yıl hem Avrupa’da hem de Spor Toto Süper Lig’de başarılı olur."

-HENÜZ HER HANGİ BİR DURUM YOK-
Son olarak basında çıkan İspanya’ya gidiyor haberleri ile ilgili açıklama yapan Nihat Kahveci, “Henüz netlik kazanan bir şey yok. Olduğu zaman gerekli açıklama yapılır" diyerek sözlerini tamamladı.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri