HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar,sevgili kullanıcılar;
Şuan sizlerden küçük bir isteğim olacak.Sabitteki (Yanında
olan konular)
konular haricinde çalışan hacklere güvenmeyiniz.Bizler tarafından indirilip kontrol edilir her hile.Bunu yapsanız bile virüs total ile taratınız.Sizden istediğim sabitteki çalışmayan hileleri burdan bildirmeniz.Her hacki her gün test etmek imkansız benim için..Ben hile kullanmıyorum o yüzden botları da denemiyorum.Bildiren herkes 170 K kadar rep kazanacak.
Şu şekilde bildirelim.
3-5 arasından fazla şikayet alan hileler indirilecek,ve çalışırlığı negatif olarak düşünülecektir.
İyi günler.
Şuan sizlerden küçük bir isteğim olacak.Sabitteki (Yanında
konular haricinde çalışan hacklere güvenmeyiniz.Bizler tarafından indirilip kontrol edilir her hile.Bunu yapsanız bile virüs total ile taratınız.Sizden istediğim sabitteki çalışmayan hileleri burdan bildirmeniz.Her hacki her gün test etmek imkansız benim için..Ben hile kullanmıyorum o yüzden botları da denemiyorum.Bildiren herkes 170 K kadar rep kazanacak.
Şu şekilde bildirelim.
Örnek bildirim:
Sabitteki konulardan ... konusundaki bot işlevselliğini yitirmiştir.
3-5 arasından fazla şikayet alan hileler indirilecek,ve çalışırlığı negatif olarak düşünülecektir.
İyi günler.
Ne yazık ki şimdilik yok.ßyMesMes'in İnjector paylaşımları şimdilik durdu.Siz şimdilik VİRÜS TOTAL sonucunu kontrol etmediğimiz hiçbir hileye başvurmayın derim.Hileler ortaya çıkar ve detaylı anlatım yapılırsa sizinde konunuz sabitte yerini alacaktır.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bide Çalışan Hile Bulunsaaa