berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Denizli maçında şike yapıldı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sonix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 183

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Mehmet Ali Yalçındağ'ın, Kandilli'deki villasında gerçekleşen “Futbolun Zirvesindekiler“ davetininin üçüncüsünde Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ile futbol ve iş dünyasının birçok ünlü ismi bir araya geldi.

Vatan gazetesinden İbrahim Seten'in haberi şu şekilde devam ediyor; F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 2006-07'de son dakikada kaçan şampiyonluk için önemli bir suçlamada bulundu:

Mehmet Ali Yalçındağ'ın artık geleneksel hale gelen “Futbolun Zirvesindekiler“ davetinin üçüncüsü, önceki gece Yalçındağ'ın Kandilli'deki villasında gerçekleşti.. Futbol dünyasının “creme de la creme“ isimlerinin katıldığı yemekli davette tek gündem tabii ki futboldu.. Ve şurası bir gerçek ki, gecenin yıldızı F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım oldu..

Bu sezon elde edilen 5 şampiyonluğun keyfiyle coşan Yıldırım, çevresindekilere sık sık “Dur bak şuna da sallayayım (takılayım manasında), beni seyredin“ diyerek hemen herkese laf attı.. Davetin kokteyl bölümü saat 20.00'de başlarken, 21.00'de planlanan yemek, kulüpteki işleri uzun süren Aziz Yıldırım'ın gecikmesi nedeniyle 21.30'a sarktı..

Gecenin en spekülatif sorusunu, 70 yaşında olmasına karşın içindeki gazetecilik heyecanı ölmeyen Milliyet Yazarı Hasan Cemal yöneltti Yıldırım'a:

“Başkan, 2 sene önce Adnan Polat'a 15 milyon Euro teklif edip Arda'yı transfer etmek istemiş, bombayı patlatmıştın.. Bu yıl patlatacağın bomba var mı?“

Yıldırım, “Var.. Ama noktasına virgülüne kadar bu söylediğimi yazacaksan söylüyorum“ yanıtını verdi ve “Bu yılki bombam Hasan Cemal.. Seni F.Bahçe'ye transfer edeceğiz“ dedi.. Ancak, bu bomba çevredekilerden büyük teveccüh görmedi maalesef..

Aziz Yıldırım ile Hasan Cemal'in sohbetine şahit olanlar, önemli bazı pasajları bana şöyle aktardılar:

Fanatik bir G.Saraylı olan Cemal, Yıldırım'a bu sezonun son haftasındaki Sivas maçında neler hissettiğini sordu.. Aldığı cevap çok samimiydi:

“Maç 3-1 olunca rahatladım.. Ama 2. golü yediğimiz anda fena oldum ve Şeref Tribünü'nden kalkıp içerdeki salona geçtim.. Maç 4-2 olunca tekrar tribüne gelip yerime oturdum.. Oturur oturmaz 3. golü yedik ve skor 4-3'e geldi.. Bitime 90 saniye kaldığı için yerimden de kıpırdayamadım.. Ama o bölümde heyecandan çok kötü oldum.. Neyse ki kazandık da, bütün çektiğimiz ıstıraba değdi..“

Cemal, Yıldırım'ı yakalamışken sıkıştırmaya devam etti:

Başkan, Trabzon'la berabere kalıp şampiyonluğu son maçta kaçırdığınız sezon, yanlış şampiyonluk anonsu yapan anonsçunun sizin gazabınızdan kurtulduğunu sanmıyorum.. Ne yaptınız o adama?

“Yok yok, bir şey yapmadım.. Sadece çağırıp 'Niye böyle anons yaptın?' diye kızdım.. 'Başkan, ordan öyle söylediler, ben de inandım' dedi.. Neyse geçti Allahtan, çok kötü bir gündü..“

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri