Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Arkadaşlar Lutfen Yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan akarsu-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 381

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Beyler Pc özelliklerimi Söylememe Gerek Yok. Çok Saçma Bir sorunla Karşılaşıyorum. Eskiden Hiç Kasmadan Oynadığım Oyunları PC'me Kurdum Oynanmıyacak Kadar Kasıyor . Fakat Kamerayı Sadece Karakterimi Görecek Şekilde Ayarlıyorum , Bu Sefer Hiç Kasma Olmuyor. Eskiden Kasmayıp Şimdi Kasan Oyun Son Destan Bir Çozum Arkadaslar Lutfen.:rolleyes::rolleyes:

Grafik çözünürlüklerini düşür .Fanı temizle veya bilgisayarda fazlalık yapan şeyleri temizle.(Fazla ısınmadan olabileceği için fanı temizle dedim.)

Game Booster'ı da deniyebilirsin.Hızlanması için.

Teşekkür Ederim Başka Yerdede Fandan Olabilir Dediler. Bir Deniyim. Peki Kullandım Windows Sürümünden Kaynaklanabılırmı? Ama Bir Deniyeyim. Fanı Temızliyeyim. Temizleme Derken Bildimiz Elektirikli Süpürge İle Fanı Ve Benzeri Bütün Parçaları Temizlesem Sorun Düzelirmi?

Grafik Düşür Dedin. Grafikler Min. 1024x768 Oluyor. 800x600 Olmuyor nedense. Böyle Bir program varmı acaba Oyun Grafiklerini Düşürebilcek Efekleri Yok Edecek Renkleri Düşürücek Bir şey.??

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri