Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Hikaye Ekle

ATI mom implamention hatasi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kill For You
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

arkadslar pcyi açtıgımda bu yazı cıkıor MOM Implamention, dosyasını veya derlemesini yada bagımlılıklarından birini yükleyemedi.Sistem blrtilen dosyayı bulamıor dio Metin2 oynayınca pc kendi kendine kpanıo ama nette dolasırken hiç bole bişe yhq acil yardim edin ya

SORUNU ÇOZENE TÜM REPİM FEDA !!!!!!!!!!

kardeş benimde bi ara pc böle kafayı yedi pc den anlayan arklarım dediki şunu yap bunu yap yaptım iyi ce delirdi bndece kinsenn lafına kulak asma dogru bi bilgisayarcıya götür temis bi format atsın fakat format atrken başında dur ki adamlar programları eksik yüklü inş yardımcı olmuşumdur

Öle Direk Sorunu yazmakla olmuyorki bi Ss ve Sistem özelliklerini yazıcaksınki yardım edebilelim bide görev yöneticisinde MOM.exe çalışmıyorsa ondanda olabilir bende çalışıyor bende son sürümüyle güncelle Metin2 tekrar kur tüm güncellemeri yap kaspersky indir tarat üstüne bide combofix yükle tarat virüs varsa silinir olmadı birinden format cd si iste format at driverleri kur sonra adam gibi bi antivirüs ( eğer pc özellikleri düşükse Avast 5.0 Eğer yüksekse KasperSky 2010 kur ) sonra deepfreze kur sen sağ ben selamet ben 1 yıldır ne soyuldum ne format attım ne bişey oldu o kadar virüslü dosya açmama rahmen sana şimdiden kolay gele dediklerimi yap bi sonuç % 100 alıcaksın

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri