Lütfen Vaktinizi Ayırıp Okuyun
Merhaba arkadaşlar bazı arkadaşlarımız Wolfteam Pvp falan diyor ve konu açıyor..
Sizde +Rep veriyorsunuz..
Verdiğiniz Reple kalıyor... Kimse konuya bakmıyor.
Örneğin : ÖRNEK KONU bu konuya bakın..
Wolfteam Pvp açıcağız diye konu açan arkadaşlar lütfen açtıktan sonra yazın..
Boş yere Rep kazanmayın..
Wolfteam Pvp geliyor demek veya İngilizce yazıp dikkat çektirtmek Çooooooooook kolay..
Eğer onlar konu açıyorsa arkadaşlar siz rep vermeyin.
Ben hayırlısı diyip geçerim...
Not : Pvp açmak o kadar kolay değil.Kimse bedava açamaz.Bir Pvp açmak istiyorsanız Sofnyx karşınızda..Gidin ona bir Wofteam yaptırın..Silah valuelerinden fiyatları düşürün..
Joygame veya Aeria'da Pvp yapar.Fiyatlar düşer veya herşey bedava olur fakat onlar bir gelir yapamaz + zarara girerler.Pvp kimse elini kolunu sallaya Sallaya yapamaz..
İyi Günler
Hyper07
Merhaba arkadaşlar bazı arkadaşlarımız Wolfteam Pvp falan diyor ve konu açıyor..
Sizde +Rep veriyorsunuz..
Verdiğiniz Reple kalıyor... Kimse konuya bakmıyor.
Örneğin : ÖRNEK KONU bu konuya bakın..
Wolfteam Pvp açıcağız diye konu açan arkadaşlar lütfen açtıktan sonra yazın..
Boş yere Rep kazanmayın..
Wolfteam Pvp geliyor demek veya İngilizce yazıp dikkat çektirtmek Çooooooooook kolay..
Eğer onlar konu açıyorsa arkadaşlar siz rep vermeyin.
Ben hayırlısı diyip geçerim...
Not : Pvp açmak o kadar kolay değil.Kimse bedava açamaz.Bir Pvp açmak istiyorsanız Sofnyx karşınızda..Gidin ona bir Wofteam yaptırın..Silah valuelerinden fiyatları düşürün..
Joygame veya Aeria'da Pvp yapar.Fiyatlar düşer veya herşey bedava olur fakat onlar bir gelir yapamaz + zarara girerler.Pvp kimse elini kolunu sallaya Sallaya yapamaz..
İyi Günler
Hyper07
evet kardeşim sana katılyıorum bravo cok dogrusun herkes pvp server kurdum dıyor ama lınk . ? hadi kurdularsa link versinlerde oynayalım ?
Pvp server kurmak. Bu zaten geniş kavram kimse pvp kurmuyor sadece hazır paketleri kullanıyorlar e şu anda Wolfteam paketi kuran yada satan bir firma var mı ? Yok tabi ki bu yüzden buna inanların da aklına şaşarım.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)