Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Evet Arkadaşlar Yoğun Uğraş sonucu arkadaşlarımında sayesinde hard disk fileyi buldum ..
Kurulum + Ayarları yapabilirim [ Rütbe gözükmesi , nakit verilimi , giriş dosyası hazırlanması gibi ]
Evet Bir çoğunuz inanmayacaktır Elimde server filesin olduğuna .
1. Olarak Kimseyi İnandırmak Zorunda Değilim.
2. Olarak Buyrun Bir SS
Virtual Hard Disk [ vhd ] Ücreti : 20TL Kontör
Kurulum + ayarlar + ... = 20 TL Kontör
İkisi Toplam = 35TL kontör'e kurulum falan yapacagim.
Size Ayarları Yazılı Olarak Atacagım siz halledersiniz ben sw kurar sonra rütbeleri gösterir nakitli silahları falan açar işi bitiririm
acil kontör ihtiyacım olmasa bu kadar ucuza vermezdim
Önemli NOT :Lütfen Ciddi alıcılar msn ' mi eklesin. Yok önce kur şunu yap falan dinlemiyorum. Para yollandımı yollandı , veririm linki indirir . sonra kurarım diger ücreti alırım zaten anca aksama biter. de sadece 1 kişiye kuracagım prensip meselesi .
İletişim Adresim : bys1980@hotmail.com
Kurulum + Ayarları yapabilirim [ Rütbe gözükmesi , nakit verilimi , giriş dosyası hazırlanması gibi ]
Evet Bir çoğunuz inanmayacaktır Elimde server filesin olduğuna .
1. Olarak Kimseyi İnandırmak Zorunda Değilim.
2. Olarak Buyrun Bir SS
Virtual Hard Disk [ vhd ] Ücreti : 20TL Kontör
Kurulum + ayarlar + ... = 20 TL Kontör
İkisi Toplam = 35TL kontör'e kurulum falan yapacagim.
Size Ayarları Yazılı Olarak Atacagım siz halledersiniz ben sw kurar sonra rütbeleri gösterir nakitli silahları falan açar işi bitiririm
acil kontör ihtiyacım olmasa bu kadar ucuza vermezdim
Önemli NOT :Lütfen Ciddi alıcılar msn ' mi eklesin. Yok önce kur şunu yap falan dinlemiyorum. Para yollandımı yollandı , veririm linki indirir . sonra kurarım diger ücreti alırım zaten anca aksama biter. de sadece 1 kişiye kuracagım prensip meselesi .
İletişim Adresim : bys1980@hotmail.com
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...