Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

s4 league hilesi(ultimate trainer)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ascan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 122
  • Görüntüleme Görüntüleme 30K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

arkadaslar sizinde bildiğiniz gibi s4 league de hile kulananlar var biraz arastırmadan sonra size bunu uploadladım buyrun

birde bir arkadasımız videolu anlatım yapmıs bana ait değil ama ben size genede koyim

BUYRUN BUDA SİZE VİDEOLU ANLATIM :) ÜSTE

HİLENİN ÇALISTIGINA KANIT :) BUYRUN Bİ VİDEO YANİ HİLE VAR

sıra geldi nasıl kulancagımıza :)

1-)Vermis Olduğum Kendi Upload Dosyamızda Ultımate Traınerı Acıyoruz

2-) Sonra S4ClientCrackedNoParameters İ C:\Program Files\alaplaya\S4League Ye Yapıstıyoruz

3-) S4_League_Ultimate_trainer Acıktı Açıkken C:\Program Files\alaplaya\S4League de yapıştırdıqımız oyunatıklıyoruz başlıyoruz

4-) Oyuna Giriyoruz Server Seçip Maça Başladıqımız da alt+tap yaparak S4_League_Ultimate_trainer e geçis yaparak istediqimiz hileye tıklıyoruz

Not: Enfazla 2 Hile Seçiliyor Nedeninin Bende Çözemedim

1.Hile Sınırsız Mermı
2.Hile Sınırsız can ve sp
3.hile rakibe tek ateşinizde öldürün
4.hile Normal Darbe Veriyor (bu Hileden Sayılmaz)

netz.dll hatası alan arkadaslar almanız cok dogal bunun çözümünü size verim internetten indirdiklerinizle baska bir hatada verrir onu gecer baska hata verrir bunun en olası çözümü bu programları C yada D o size kalmıs ALaplaya/s4league icine atın yani oyunun ana dosyasının içine ozmn sorunuz gider

arkadaslar netz.dll linkine falan gerek yokki hani biz oyunu kurdugumuzda ana dosyası varya s4league nin ora atın programları nocrackli olanı o kadar videoda verdim videoda verileni yapn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri