farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Kaptan Toraman Umut Dağıttı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan [GM]Phoneix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 196
BU SEZON GEÇEN SEZONU UNUTTURACAĞIZ
Beşiktaş'ın tecrübeli oyuncularından İbrahim Toraman, yeni sezon öncesi taraftara umut dağıttı. Tatilini Çeşmede geçiren ve yeni sezon hazırlıkları için Pazar günü İstanbul'a dönecek olan İbrahim Toraman ile yaptığımız telefon görüşmesinde "şu anda tatildeyim ve kafamı tamamen yeni sezona hazırlıyorum. Fazla konuşmaya gerek yok ama şunu söyleyebilirim ki geçtiğimiz sezonun tam aksine üç kulvarda büyük başarılar yaşayacağız taraftarımız desteğini versin bize güvensin yeter" dedi.

TAYFUR HAVUTÇU İLE DEVAM KARARINI ALKIŞLIYORUM
Tayfur hoca ile anlaşılmasının çok doğru bir karar olduğunu ifade eden başarılı stoper "Yıllardır antrenör olarak görev yapan hocamız çok büyük tecrübeler edindi ve bu tecrübeleri ikinci yarı takıma nasıl yansıttığınıo çok iyi gördük kazanılan kupa ile Avrupa kapısının açılmasını sağladı Yönetimimizin desteği ile iyi işlere imza atacaktır" şeklinde konuştu.

YENİ SEZONU İPLE ÇEKİYORUM
Son olarak yapılan takviyelerle birlikte takımdaki rekabetin üst düzeye çıkacağını vurgulayan Toraman "Kadroda çok kaliteli isimler var. Ayrıca transfer edilen oyuncular da bize güç katacak futbolcular. Yeni sezonu iple çekiyorum. Avrupa`da geçen sezonun üzerinde bir başarı yakalayıp, ligde de şampiyon olacağımıza yürekten inanıyorum“ ifadesini kullandı.​

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri