HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ben pvp kurdum herşeyi hallettim,ancak;
Ram sorunum var. Benim asıl ramım 1 gb. ebosstr programı ile 2.5 gb yaptım. Görev yöneticinde 2.5 olarak gözüküyor. Everest ultimate programında ise fiziksel bellek 200 mb boş , Takas alanı 1400 mb boş yani 1.4 gb boş.
Şimdi ram verme kısmında ben 1.3 gb vericem olmuyor ancak 200 mb verebiliyorum. Şimdi ben o 1.4 gb ramı nasıl servera vereceğim? Şimdiden teşekkürler ....
Ram sorunum var. Benim asıl ramım 1 gb. ebosstr programı ile 2.5 gb yaptım. Görev yöneticinde 2.5 olarak gözüküyor. Everest ultimate programında ise fiziksel bellek 200 mb boş , Takas alanı 1400 mb boş yani 1.4 gb boş.
Şimdi ram verme kısmında ben 1.3 gb vericem olmuyor ancak 200 mb verebiliyorum. Şimdi ben o 1.4 gb ramı nasıl servera vereceğim? Şimdiden teşekkürler ....

Ramın DDR2 ise git kadiköye ordan 2gb ram al 70 TL ye bulursun biraz ararsan Böle yapman imkansız gibi bişi çünkü bu programdan yaptığım sanal Ram(BELLEK)oyüzden bu şekilde olmaz...Arkadaşlar bişi bulursa bilemem ama sanmıyorum.