HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaþlar...
Þimdi Size Mobber Hack'ý Göstereceðim Metin2 TR - PwP Serverlerinde Sorunsuz Çalýþmaktadýr. Aldýðým duyuma göre yakýnda bu hileye ücretlendirme gelebilir. Ama Gayet sorunsuz ve isteklerinizi hemen hemen karþýlayacak bir hiledir. Bazý Ýþletim Sistemlerinde Microsoft Net.Framework gerekebilir, onunda Linkini koydum. Okulun tatile girmesiyle Metin2 ye baþlayacak arkadaþlarýmýz ve herhangi bi sebeble gereksinim duyacak arkadaþlarýmýzdan bunun karþýlýðýnda sadece + rep istiyorum..
Ýyi OyunLar...
Mobber Hackýn Çalýþtýðýný Gösteren Görüntü (Bizzat Kendim Çektim
)
Orjinal Boyutunda Açmak Ýçin ( 1000x689 ve %3$sKB ) Buraya Týklayýn
LÝNK :
Þimdi Size Mobber Hack'ý Göstereceðim Metin2 TR - PwP Serverlerinde Sorunsuz Çalýþmaktadýr. Aldýðým duyuma göre yakýnda bu hileye ücretlendirme gelebilir. Ama Gayet sorunsuz ve isteklerinizi hemen hemen karþýlayacak bir hiledir. Bazý Ýþletim Sistemlerinde Microsoft Net.Framework gerekebilir, onunda Linkini koydum. Okulun tatile girmesiyle Metin2 ye baþlayacak arkadaþlarýmýz ve herhangi bi sebeble gereksinim duyacak arkadaþlarýmýzdan bunun karþýlýðýnda sadece + rep istiyorum..

Ýyi OyunLar...
Mobber Hackýn Çalýþtýðýný Gösteren Görüntü (Bizzat Kendim Çektim
)
LÝNK :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Konu açmadan önce bölüm kurallarını okuyunuz. Ayrıca konunuzdaki link ölmüş.
Yetkililer Konu Kilit.
Yetkililer Konu Kilit.

Virustotal sonucu ve çalıştığına dair video gereklidir.
Konu açmadan önce lütfen Bölüm kurallarını okuyunuz.
Konu açmadan önce lütfen Bölüm kurallarını okuyunuz.
İyi forumlar dilerim.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)