noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Yardım Ededen ALLAH RAZI OLSUN

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan akarsu-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 336

akarsu-

Level 2
Üye
Konular
19
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 11 Ay 10 Gün
Başarım Puanı
52
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Ram: 2.4 GB Sanal Bellek: 64MB Hafıza: 80GB CPU Speed: 1.6 Video Ram: 144.0 MB Video Card: VIA Chrome9 HC IGP OS: Microsoft Windows XP Professional Service Pack 3 (build 2600) CPU: AMD Sempron(tm) Processor 3000+ Free Disk Space: 9.9 GB Sound Card: Realtek AC'97 Audio for VIA (R) Audio Controller Lütfen Sistemim Bilgileri Böyle ... Pc me Gore Online Offline Farketmez Ama ONline Oyunları Tercıh ederım. Bana Göre Guzel Efekli Mario ve ya empire Bilmem neyden Çok Farklı Oyunlar istiyorum. Anlıcanız Pc me Gore En ii Ve Çok Kasmayacak Oyunlar İstiyorum. OYnayabıldım bazı Oyunlar : Counter Strike 1.6
Jadde Eskilerden Metin2 Az buz kassada Prince of persia 1 -2 -3 Cs de Bile Bazen Pıng Oluyor. Ona Göre Oyunlar İstiyorum. YARDIM EDENDEN ALLAH RAZI OLSUN. Çok Sıkılıyorum Lutfen Erkenden Yazsanız İrenç Oyunları Lutfen Yazmayın Yorum Yapmış Olmak İçin Yazmayın lutfen Kasmayacak Oyunlar Yazın lutfen. Wolf teamı da ARada bı donarak Oynuyorum One göre bisiler Eywallah

hımm... küçük oyun kaliteli ama aika online !!!

Çok Saol Kardeşim +Rep Verdim Ama Oyun Eylenceli Demi Pwp Falan Var Yani Degilmi ? Birde Kasmas INSALLAH.

yok yakas mas kasarrsa bile ekran ayarlarını low a getir yada en güşüğü neyse oyunda ona getir kasmaz...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri