Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Program kullanmadan video indirme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CoatesKING
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 795

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Bu dersimizde internetten izlemiş olduğumuz video dosyasını program kullanmadan bilgisayarımıza indirmeyi göreceğiz.

Normal şartlarda internetten izlemiş olduğumuz video dosyalarını indirmek için gereksiz bir çok program kullanılır. Fakat biz bu işi program kullanmadan ve hiçbir bekleme olmadan izlemiş olduğumuz video formatındaki dosyaları direkt bilgisayarımıza indirebiliriz.

Buyrun başlayalım.

1_612.jpg

İlk olarak videomu izliyorum. Video alt kısımda dolduktan sonra sırasıyla,

1-Araçlar
2-İnternet Seçenekleri

2_522.jpg

Seçimlerini yapıyorum karşımıza İnternet Seçenekleri penceresi geliyor. Burdan Ayarlar sekmesine tıklıyorum.

3_445.jpg

Karşımıza Geçici İnternet Dosyaları Ve Geçmiş Ayarları adında bir pencere çıkıyor. Buradan Dosyaları Görüntüle'ye tıklıyoruz.

4_357.jpg

Karşımıza Temporary Internet Files klasörü çıkıyor.Bu pencerenin en altına gidiyoruz Video tahminen sayfanın en altında veya birkaç biraz daha yukarıda olucak.Video dosyasının hangisi olduğunu anlamamız için öncelikle Dosyanın boyutuna ve görünürdeki şekline bakarız. Benimkinin boyutu 28 MB simgeside kullandığım medya programı olan VLC'nin simgesi burdan sürükle-bırak yöntemiyle dosyayı masaüstümüze atıyoruz.

NOT: Video dosyaları mp4 uzantılıdır izlemek için VLC , FLV , Codec gibi programlar kullanınız. Video Converter tarzı programlarla da bunları mpeg veya avi uzantılarına çevirip Windows Media Player ilede izleyebilirsiniz.

Kolay gelsin...

sabit olursa herkesin işine yarar diye düşünüyorum :m08:​

Windows izlenen,görüntülenen resimi,daha önceden ziyaret edilen siteyi vs vs.Hafızaya kaydeder birdahaki girişte tekrar yükleme olmaması için.
Sen bunun kaynağını göstermişsin,ellerine sağlık.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri