Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Hikaye Ekle

+9 hack

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cimbom099
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 686

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

evet arkadaşlar bu hilemiz + basma hilesidir öncelikle virüs tarama sonucu:

gördüğünüz gibi virüs totalda virüslü gibi gözüküyor bide avast koyuyorum:
adszik.png

ben kullanıyorum hala sorun yok bildiğiniz gibi tanındık bir hile resminide koyayım:
adsz2rb.png

evet arkadaşlar belki konuyu kililer editler banlarsınız beni o beni hiç ilgilendirmez size yardım için atım bu konuyu herşey almancaydı türkeye çevirip yazmak için 3.5 saat uğraştım şimdi bunları masaüstüne çıkartın
weitere Werte bunlar silah-zırh kodları bunlar bize çok lazım kullanım talimatı orda çoğu bilgiler yazıyor şimdi öncelikle m2 ye giriş yapıyoruz ve hileyi açıyoruz weitere Werte adlı dosyadan hangi silaha-zırha +basacağımızı seçiyoruz ve onun kodunu zırhsa Rüstung e silahsa waffe ye aktueller wert von spieler e yazıyoruz sonra sonra +kaça basacaksak onu seçiyoruz örnek:+0 dolunayı +1 e basacaksınız +1 i seçiyoruz hangi silaha-zırha + basacağımızı seçiyoruz kullanım talimatlarında türkçesini açıkladım hepsinin zırha +basacaksanız karekter türünüzü seçin ve zırhı sonra an a basın silaha basıyorsanız sadece silaha seçmek yeter kodu girmeyi unutmayın sonra an a basın kullanım talimatlarında ve weitere Werte de var onları okuyunuz sonra istedinz kadar + basın tüm metin2 lerde çalışır us-tr-çin vs.
link:

param olmadığı için + basmayı denemedim ama çoğu kişi çalıştırıp basmış 2011 yılında önce test edin örnek +1 basma %+6 da yakmama oranı %38 18-1lvllik zırhla ve 1-5-15lvllk kılıçla deneyin +6 ya kadar üst üste basın ama her artı için kaçıncı + ya bascağınızı seçmeyi unutmayın emeğe saygı 1 teşekkür:cool:

Son düzenleme:
Trojan. konu kilit.
gördüğünüz gibi virüs totalda virüslü gibi gözüküyor
evet arkadaşlar belki konuyu kililer editler banlarsınız beni o beni hiç ilgilendirmez

kardeş ben burda belirttim avast virüs bulmadı uyduruk virüs programları virüs buldu belirttiğim gibi isteyen indirir kullanın isteyen küfür eder isteyen emeğe saygı teşekkür der isteyen editler-kilitler-banlar beni ilgilendirmiyor

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri