noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

mEtİn 35

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan türker97
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 438
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

+REPP METİN 2 NİN İÇİN E ATCAN NORMA L METİN 2 TR

+rep

Öncelikle Programımızı indirelim ;

Web Adres ; Soner.rar ... at uploaded.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...
rar Şifresi ; SonerCesme

***PROGRAMI ANLATMADAN ÖNCE TR YAMADAN BİR KESİT ( MARKET )***

1-PROGRAMI ÇALIŞTIRIP İLERİ DİYORUZ ( ALTTAKİ RESİM )

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 657x494.

2-BURDA PROGRAM BİLGİLENDİRMESİ VAR ----TEKRAR İLERİ DİYELİM ( ALTTAKİ RESİM )

3- EN ÖNEMLİ KISIM!!
GERÇEK METİN2 DOSYASINI( YAMASIZ Metin2 - DoÄŸuya Has Macera MMOG ADRESİNDEN İNDİRDİĞİMİZ METİN2 DOSYASINI BULUYORUZ Program Files'd BULUNUR GENELLİKLE )BULUYORUZ VE İLERİ DİYORUZ... ( ALTTAKİ RESİM )

4-YÜKLENMESİNİ BEKLİYORUZ VE OYUN HAZIR OLUYOR... / Genelde C:/ProgramFiles/Metin2Turkey olarakdır

5-MASAÜSTÜNE GELEN "Metin2 Mod" SEMBOLÜNE TIKLAYARAK OYUNA GİŞİNİZİ GERÇEKLEŞTİRİN... (ALTTAKİ RESİM )

6- 1 VEYA 2 SANİYE BEKLEDİKTEN SONRA EKRANA " LOG " YAZISI GELİR " Tamam " DİYELİM VE OYUN AÇILICAKTIR. (ALTTAKİ RESİM )

7- KENDİ SERVERİNİ BULMA..

Metin35 İÇİN

SERVER 1: ALESTA
SERVER 2: TRAMOLA
SERVER 3: TUVA
SERVER 4: YAKAMOZ

Not ; Ben oyunu kurdum patchleri yükledim m2 patchlerini yani sonra metin35 dosyalarını metin2turkeye attım ondan sonra bu patchi kurdum ve işe yarıyor

RAR ŞİFRESİ ; SonerCesme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri