HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
+REPP METİN 2 NİN İÇİN E ATCAN NORMA L METİN 2 TR
+rep
Öncelikle Programımızı indirelim ;
Web Adres ; Soner.rar ... at uploaded.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...
rar Şifresi ; SonerCesme
***PROGRAMI ANLATMADAN ÖNCE TR YAMADAN BİR KESİT ( MARKET )***
1-PROGRAMI ÇALIŞTIRIP İLERİ DİYORUZ ( ALTTAKİ RESİM )
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 657x494.
2-BURDA PROGRAM BİLGİLENDİRMESİ VAR ----TEKRAR İLERİ DİYELİM ( ALTTAKİ RESİM )
3- EN ÖNEMLİ KISIM!!
GERÇEK METİN2 DOSYASINI( YAMASIZ Metin2 - DoÄŸuya Has Macera MMOG ADRESİNDEN İNDİRDİĞİMİZ METİN2 DOSYASINI BULUYORUZ Program Files'd BULUNUR GENELLİKLE )BULUYORUZ VE İLERİ DİYORUZ... ( ALTTAKİ RESİM )
4-YÜKLENMESİNİ BEKLİYORUZ VE OYUN HAZIR OLUYOR... / Genelde C:/ProgramFiles/Metin2Turkey olarakdır
5-MASAÜSTÜNE GELEN "Metin2 Mod" SEMBOLÜNE TIKLAYARAK OYUNA GİŞİNİZİ GERÇEKLEŞTİRİN... (ALTTAKİ RESİM )
6- 1 VEYA 2 SANİYE BEKLEDİKTEN SONRA EKRANA " LOG " YAZISI GELİR " Tamam " DİYELİM VE OYUN AÇILICAKTIR. (ALTTAKİ RESİM )
7- KENDİ SERVERİNİ BULMA..
Metin35 İÇİN
SERVER 1: ALESTA
SERVER 2: TRAMOLA
SERVER 3: TUVA
SERVER 4: YAKAMOZ
Not ; Ben oyunu kurdum patchleri yükledim m2 patchlerini yani sonra metin35 dosyalarını metin2turkeye attım ondan sonra bu patchi kurdum ve işe yarıyor
RAR ŞİFRESİ ; SonerCesme
+rep
Öncelikle Programımızı indirelim ;
Web Adres ; Soner.rar ... at uploaded.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...
rar Şifresi ; SonerCesme
***PROGRAMI ANLATMADAN ÖNCE TR YAMADAN BİR KESİT ( MARKET )***
1-PROGRAMI ÇALIŞTIRIP İLERİ DİYORUZ ( ALTTAKİ RESİM )
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 657x494.
2-BURDA PROGRAM BİLGİLENDİRMESİ VAR ----TEKRAR İLERİ DİYELİM ( ALTTAKİ RESİM )
3- EN ÖNEMLİ KISIM!!
GERÇEK METİN2 DOSYASINI( YAMASIZ Metin2 - DoÄŸuya Has Macera MMOG ADRESİNDEN İNDİRDİĞİMİZ METİN2 DOSYASINI BULUYORUZ Program Files'd BULUNUR GENELLİKLE )BULUYORUZ VE İLERİ DİYORUZ... ( ALTTAKİ RESİM )
4-YÜKLENMESİNİ BEKLİYORUZ VE OYUN HAZIR OLUYOR... / Genelde C:/ProgramFiles/Metin2Turkey olarakdır
5-MASAÜSTÜNE GELEN "Metin2 Mod" SEMBOLÜNE TIKLAYARAK OYUNA GİŞİNİZİ GERÇEKLEŞTİRİN... (ALTTAKİ RESİM )
6- 1 VEYA 2 SANİYE BEKLEDİKTEN SONRA EKRANA " LOG " YAZISI GELİR " Tamam " DİYELİM VE OYUN AÇILICAKTIR. (ALTTAKİ RESİM )
7- KENDİ SERVERİNİ BULMA..
Metin35 İÇİN
SERVER 1: ALESTA
SERVER 2: TRAMOLA
SERVER 3: TUVA
SERVER 4: YAKAMOZ
Not ; Ben oyunu kurdum patchleri yükledim m2 patchlerini yani sonra metin35 dosyalarını metin2turkeye attım ondan sonra bu patchi kurdum ve işe yarıyor
RAR ŞİFRESİ ; SonerCesme
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)