HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar BladeKing - SwatPzr Bu 2 Nick Hırsızdırlar....
Altta 20m EXP Yüzüğü Satılır Yazdı Bende Pm Attım.Konuştuk Ssler Mevcut Şimdi Koyacam.Neyse Ch 1 Catty Arkasına Gel Dedi Bende Pc kasıyor Dedim şehri Oralarını CH 3 Gel Falan Dedim Buda Başka Bir Alıcı Var Dedi 38UsTaSuRa38 Diye Biri PM Attım Evet Dedi Neyse Altta Ch 3 Gel Dedi 38UsTaSuRa38'e Sonra Ben Pm Attım Tekrar Ch 3'e Geliyorsan Ben Alayım Dedim Bana Bende 2 Tane Var Birini Sana Satayım Dedi Tmm Dedim Satıcı Arkasına Gittim.Dedi SwatPzr diye biri satacak dedi ona tamam dedim.Sonra Ch 4 Gel dedi GittimPot Koydu Potu Aldım Sonra Çıkış Yaptı Gitti...
Not: EXP Yüzüğü , Hırsız Eldiveni Gibi Metinden Düşen Eşyalar Ticarete Nasıl Konmaya Başlandıysa Artık Pazarlara Kurulsun....
----------------------------------------------------------------------
Ekran Görüntüleri....
-
-
-
-
-
-
-
-
-
NOT ; Biliyorum Param Geri Verilmeyecek.Zaten Parasında Değilim..20m Birşey Değil.Ama Böyle Kişiler Oyunda Tutulmasın Lütfen...
Altta 20m EXP Yüzüğü Satılır Yazdı Bende Pm Attım.Konuştuk Ssler Mevcut Şimdi Koyacam.Neyse Ch 1 Catty Arkasına Gel Dedi Bende Pc kasıyor Dedim şehri Oralarını CH 3 Gel Falan Dedim Buda Başka Bir Alıcı Var Dedi 38UsTaSuRa38 Diye Biri PM Attım Evet Dedi Neyse Altta Ch 3 Gel Dedi 38UsTaSuRa38'e Sonra Ben Pm Attım Tekrar Ch 3'e Geliyorsan Ben Alayım Dedim Bana Bende 2 Tane Var Birini Sana Satayım Dedi Tmm Dedim Satıcı Arkasına Gittim.Dedi SwatPzr diye biri satacak dedi ona tamam dedim.Sonra Ch 4 Gel dedi GittimPot Koydu Potu Aldım Sonra Çıkış Yaptı Gitti...
Not: EXP Yüzüğü , Hırsız Eldiveni Gibi Metinden Düşen Eşyalar Ticarete Nasıl Konmaya Başlandıysa Artık Pazarlara Kurulsun....
----------------------------------------------------------------------
Ekran Görüntüleri....
-
-
-
-
-
-
-
-
-
NOT ; Biliyorum Param Geri Verilmeyecek.Zaten Parasında Değilim..20m Birşey Değil.Ama Böyle Kişiler Oyunda Tutulmasın Lütfen...
Son düzenleme:
Yanlız bu ss lerde ticaret sonrası görüntüler mevcut değil.Bu ss lerde takas işlemni gerçekleştirdiginizi anlıyamayız.
Lan ben sizin 20m inizemi kaldım Bana 20m için ismimi kirleticek ben Usta ulan senin 20m ini ben 1 dakakda kasıom Ulan bana pm attın adam dedi Sana 20m e satıcam yüzügü bende tmm alcam dedim sonra sen pm attın dogrumu satıormu die eed satıor dedim adam dolandırıcı cıktı ama ben yemedim TABİ TECRÜBEDEN sizin GİBİ VELETLER PARAYI VERİOR AH SOYULDUM HIRSIZLAR dior. İnsan Ticaret Yaparken Bİ yüzügü görmek istemez mi EGER YETERLİ KANITIN YOKSA HIRSIZ DEMİCEKSİN UsTa 20m emi kaldı lan
HESAPININ BANINI ARZ EDERİM...
HESAPININ BANINI ARZ EDERİM...
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)