Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

+repe bogacam yardim edeni

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan jekijeki
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 408

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

zzyt2 den üyelik alabilcekvarmi

Üyelik Burdan Alınıyor://http://main.zzyt2.com:8080/main/reg.html

Onu Biliyorum Çince Karakter Çözemiyorum Diyorsan:// nciku - Online English Chinese Dictionary, Learn Chinese Mandarin Online'a Giriyorsun Resimli Anlatım://

dogrulama.jpg

sozluktenkarakteryazma.gif

Metin2 Çin serverı kayıt formumuzda gördüğümüz karakteri aynen nciku.com un sağ tarafındaki lacivert ile işaretlediğim alana mouse ile çiziyoruz.

sozluktenkarakterkopyalama.gif

Çizdiğimiz alanın hemen sağ tarafında çizdiğimiz karaktere en benzeyeni seçiyoruz. eğer doğru çizmişseniz bu çoğunlukla ilk karakter oluyor.
En benzeyen karakteri seçtiğimiz sol taraftaki arama kutusunda karakterimiz çıkıyor.

kayitekraniyapistir.gif

bu karakteri kopyalayıp formumuza yapıştır yapıyoruz. Sonraki her karakter için (10.maddeyi tekrar) aynı işlemi uyguluyoruz.
11. bu alanda en sevdiğimiz hayvan soruluyor. Buraya "狗" yani köpek yazıyoruz. (tırnak işaretleri arasındaki karakteri aynen kopyalayın).
12. bu kutuya da üstteki cevabımızı aynen kopyalıyoruz.

tamamlandi.gif

Kardeş Sen Yapmaya ÇAlışmazsan Sana Kimse Yardım Etmez Takıldığın Yeri Bana Söyle Özelden...

//Konu Kilit Lütfen...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri