InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Windows 7 Starter Masaüstü Arka Plan Değiştirme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Casper16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Casper16

Level 10
Fahri Üye
TM Üye
Konular
571
Reaksiyon Skoru
644
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 4 Ay 19 Gün
Başarım Puanı
241
MmoLira
-29
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar.Gelen istek üzerine günlerdir Windows 7 Starter'da arkapalan (desktop) değiştirmek için uğraşıyorum ve sonunda buldum.Hiç bir makale için bu kadar uğraştırğımı hatırlamıyorum.Arkaplan değiştirmek için starter kulanmam gerekiyordu.Ama halihazırda bulunan içi program dolu özelleştirilmiş ultimate'me kıyamadım. (: O yüzden viritualbox ile malum sistemimin içinde Windows 7 Starter'ı kurdum.Bunu yapmak benim için çok zor oldu.Malum sistemim celerom 2.4. ram 768 ((: .. Kurulumu bir dert oldu çalıştırması bir dert.İmkansızı başardım diyebilirim.Yabancı platformlarda Starter'da arkapalan değiştirmenin imkansız olduğundan bahsediliyor ve Home edition yükseltmesi tavsiye ediliyor.Bunlar imkansız diye birşey yok bilmiyorlar galiba.Kim yapmışsa bu programı Allah Razı olsun.O iğrenç arkaplan ile Starter çekilmez..

Windows 7 İlk Görünüm:
2wnvibd.png

Starter'da arkaplan değiştirmek için Regedit'in altını üstüne getirdim.Ama yapamadım.Yabancı bir sitede arkaplan değiştirme programı buldum.Bir çok program denedim ama çalışan sadece bu.Çok basit ama dertlere derman bir program.Kullanımı da oldukça basit.Öncelikle programı indirin.(Alternatif olarak indirebilirsiniz.)Kurulumu yaptıktan sonra programı çalıştırın.Program görüntüsü ;

jgt9bd.jpg

Browse'den istediğiniz bir resimi seçin ve Apply'e basın.''Please log off for changes to take effeck'' yazısını gördükten sonra makinayı kapatıp açın.Aşağıdaki resimde de gördüğünüz gibi arkaplan değişiyor.Dediğim gibi denedim ve çalışıyor.
21deo11.jpg

Pencerenin içinde Windows 7 Starter var. Viritualbox kullandığımı söylemiştim.Bir yanlış yok.Arkadaki siyah wallspaper benim Ultimate.

ALINTIDIR.

arkaplanımdan memnunum :p

Konu için teşekkürler

Teşekkürler.Yararlı*

teşekkürler...

Birşey değil dostlar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri