Wolfteamın KralI Olmak İçin İdeal Bir Hille Sunucam Size
Yabancılar Parayla Satıyor Ama Ben Onlardan Kaçırdım Ve Size Sunuyorum Hiç Bir Virüs Yoktur
Virüs Total =
Resimdeki Hillenin Gerçek Fotosu
ALT + 1 = Speed ​​Hack ( ALT + 1 tusnua birlikte bastıgınızda hızlı haraket eder )
ALT + 2 = 2500 WP Hack ( ALT + 2 tusuna bastıgınızda size 2500 Kurt parası saglar )
ALT + 3 = Tüm Wolfs (tüm lob kullanabilmek için) Hack
ALT + 4 = Fly Hack ( ALT + 4 Tusu ise sizin ucmanızı saglar Bir nevi Wolfteam Ucma hilesi )
Shift tuşuna basıldığında = temel Hack dönmek ( Klavyeden shift tusuna bastıgınıda menüye döner )
Hack Otomatik : 20 Combo Kill ( Otomotik combo yapmanızı saglar )
İndirmek İçin=)
Kullanımı Kolay İndirin Ve İndirdiğiniz DoSyaları Wolfteamın Kurulu Olduğu Klasöre Atın Wolfteam hack.exe yi çalıştırın ve wolfteama girin alt+z den hille aktif hale geçer
Yabancılar Parayla Satıyor Ama Ben Onlardan Kaçırdım Ve Size Sunuyorum Hiç Bir Virüs Yoktur
Virüs Total =
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Resimdeki Hillenin Gerçek Fotosu
ALT + 1 = Speed ​​Hack ( ALT + 1 tusnua birlikte bastıgınızda hızlı haraket eder )
ALT + 2 = 2500 WP Hack ( ALT + 2 tusuna bastıgınızda size 2500 Kurt parası saglar )
ALT + 3 = Tüm Wolfs (tüm lob kullanabilmek için) Hack
ALT + 4 = Fly Hack ( ALT + 4 Tusu ise sizin ucmanızı saglar Bir nevi Wolfteam Ucma hilesi )
Shift tuşuna basıldığında = temel Hack dönmek ( Klavyeden shift tusuna bastıgınıda menüye döner )
Hack Otomatik : 20 Combo Kill ( Otomotik combo yapmanızı saglar )
İndirmek İçin=)
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Kullanımı Kolay İndirin Ve İndirdiğiniz DoSyaları Wolfteamın Kurulu Olduğu Klasöre Atın Wolfteam hack.exe yi çalıştırın ve wolfteama girin alt+z den hille aktif hale geçer
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)