- Konular
- 220
- Online süresi
- 11h 26m
- Reaksiyon Skoru
- 130
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 3 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 176
- MmoLira
- 260
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ARKADASLAR ::
3.5 YIL ONCE 2 TANE SW M VARDI 2 YIL ONCE KAPANDI . 6 AYRI SW DE GM LIK TL LIK YAPTIM . TANIYABİLECEKLERNİZ SaykoMt2 / TrickyMt2 / BrosMt2 /HanniBaLMt2 / ZelKo Mt2 /DewilsCLupMt2 tabi bunlar 1 1.5 yıl onceki swler yenıler tanımaz . Suan 68 user le Sw arıyoruz kendim internet cafe işletiyorum kendi swimi kapatmak zorunda kaldım .Bnm GM Lik yaptıgım Sw 2 ayrı ınternet cafeye Kurulucak tır bilgilerinize .
ARADIGIMIZ SW OZELLİKLERİ GENCLERİN İSTEĞİ ::
NPC Lerde max. 54 zırhları
max 60 Silahları
max 41 kaskları
Kolye gibi takıları kendileri düşürüp + basmalı
Yan emek İsteyen BİRAZ İTEM AÇISINDAN ZOR DÜŞÜRMELİ SW Sİ OLANLAR EKLESİN
FACE BOOK "" Doqan Pvp "" yazarsanız yada arama cubuguna "" rexardut@hotmail.com "" yazarsanız ulasırsınız msn açmıyorum msn eklemeyın kesinlikle .
dedigiğim gibi bu sw 2 internet cafeye kurulucak suanda hazır +60 kşi var bunların getirisi ne olur orasını bılemem
YALNIZ GM LERDEN YADA TL LERDEN BİRİ YAMUK YAPARSA SW Yİ BUTUN USERLERLE BIRAKIRIZ BUNUDA UNUTMAYIN
3.5 YIL ONCE 2 TANE SW M VARDI 2 YIL ONCE KAPANDI . 6 AYRI SW DE GM LIK TL LIK YAPTIM . TANIYABİLECEKLERNİZ SaykoMt2 / TrickyMt2 / BrosMt2 /HanniBaLMt2 / ZelKo Mt2 /DewilsCLupMt2 tabi bunlar 1 1.5 yıl onceki swler yenıler tanımaz . Suan 68 user le Sw arıyoruz kendim internet cafe işletiyorum kendi swimi kapatmak zorunda kaldım .Bnm GM Lik yaptıgım Sw 2 ayrı ınternet cafeye Kurulucak tır bilgilerinize .
ARADIGIMIZ SW OZELLİKLERİ GENCLERİN İSTEĞİ ::
NPC Lerde max. 54 zırhları
max 60 Silahları
max 41 kaskları
Kolye gibi takıları kendileri düşürüp + basmalı
Yan emek İsteyen BİRAZ İTEM AÇISINDAN ZOR DÜŞÜRMELİ SW Sİ OLANLAR EKLESİN
FACE BOOK "" Doqan Pvp "" yazarsanız yada arama cubuguna "" rexardut@hotmail.com "" yazarsanız ulasırsınız msn açmıyorum msn eklemeyın kesinlikle .
dedigiğim gibi bu sw 2 internet cafeye kurulucak suanda hazır +60 kşi var bunların getirisi ne olur orasını bılemem
YALNIZ GM LERDEN YADA TL LERDEN BİRİ YAMUK YAPARSA SW Yİ BUTUN USERLERLE BIRAKIRIZ BUNUDA UNUTMAYIN
Son düzenleme: