Sürekli Bakımlar Yapılıyor Zaten.
Yeni Sunucularda Problem Çıkmış Olmalı ki Hala Yüklemedi Öyle Değil Mi?
Herşey, Her Zaman Planlandığı Gibi Olmuyor. Aksilikler de Olabiliyor.
Bizde Oyun Içinde Sıkıntı Yaşayabiliyoruz. Lag Genel Bir Problem.
Keyfimizden de Bunu Uzatıyor Değiliz Sonuçta.
Bakın bildigim kadarıyla sizde bir destek ekibinde calısansınız inanıyorum ki isiniz göründügü gibi basit ve kolay degil . Fakat bizde böyle sert çıkışlar yapıyoruz ama haklıyızda ... Keyfinizden olmasada bu bakımları bu sorunların minumum ' a inmesini istiyoruz ben bu mmomt2 yi acıldıgından beri oynuyorum sanki son zamanlarda cok daha fazla arttı aksaklıklar ... Bize denilen ''DUYURULAR'' bölümünü takip etmeniz ... Ediyoruz admin gelmiş ''Pazartesi hallolur '' diyor kesin bir ifadeyle bir bakıyoruz bir hafta geçmiş üstünden tık yok bir acıklama yok kimse birşey demiyor sonra biz gelipte tepki gösterince suclu mu oluyoruz ?
Gelipte deseler haftaya 3 güne bir süre zarfında olucak tamam deriz ... Ama ne bir ne bir seda ... Bu durum can sıkıcı artık boz kesiyoruz ch atıyoruz oyuna girmiyor , Isınlanıyoruz hiç bir yere gidemiyoruz ...
Sizce durum cok mu hoş ?
Tabii ki Hoş Değil.
Ama Sizin Farkında Olduğunuz Kadar Bizlerde Farkındayız.
Siz Oynuyorsunuz Bizim Oyun Içinde Alakamız Yok Gibi Düşünmeyin.
Bizlerde Yaşıyoruz Aynı Sıkıntıları.
Ve Biz Userlerin Iyi Bir Oyun Oynayabilmeleri Için Elimizden Geleni Yapıyorken Bu Tür Sıkıntılar Bizi Ne Kadar Rahatsız Edebiliyor Hiç Düşündünüz Mü?
Aksilik Olmasa Zaten Çoktan Halledilirdi. Aksilik Olmuş Ki Hala Halledilememiş Öyle Değil Mi?
Bu Tür Konular, Sert Çıkışmalar Problemide Çözmüyor..
Ve Biz Userlerin Iyi Bir Oyun Oynayabilmeleri Için Elimizden Geleni Yapıyorken Bu Tür Sıkıntılar Bizi Ne Kadar Rahatsız Edebiliyor Hiç Düşündünüz Mü?
Aksilik Olmasa Zaten Çoktan Halledilirdi. Aksilik Olmuş Ki Hala Halledilememiş Öyle Değil Mi?
Tabii ki Hoş Değil.
Buraya açtıgımız hiç bir konu hiç bir zaman problem cözmüyor ki zaten ? Benim tek derdim oyunda birtek gm lere sizlere yetkililere güveniyoruz bir yetkilimiz (admin) gelipte diyor ki tamam sorun su gün halledilecek üstünden uzun bir süre geciyor aynı durum devam ediyor , acıkcası sorun bu degil .
Bizim canımızı sıkan verilen sözde durulmaması , tamam aksaklık vardır olur kolay bir iş yapmıyorsunuz fakat adminin pazartesi acıcam deyipte acamaması normaldir ama o gün gelipte duyurulara ''Kusura bakmayın arkadaşlar cok büyük teknik sorun oldu su tarihe kadar böyle diyin en azından o kadar insan sizden haber bekliyoruz sizlerde bizim kadar biliyorsunuz oyun cekilmez hal oldu ve adminler hala kayıtsız kaldı ...
Simdi zaten bir yetkili gelir konuyu kapatır iş burda kalır bizim derdimiz bir cevap alabilmek su tarihte kesin olur diyen bir yetkileden cevap alıp en azından beklemek ...
Anlatabildim mi ?
Haklısın. Admin konuya açıklık getirir. Kayıtsız kalmaz asla.
Şekil A , Bak nasıl kayıtsız kalıyor ''ufkunprensesi'' başka kimse ilgilenmiyor bile bu konuyla ... Herkes ver yansın , vurdumduymaz

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)