farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Bvural41 1
Bvural41
Agora Metin2 1
Agora Metin2
berkmenoo 1
berkmenoo
Hikaye Ekle

Diego Lugano Lyon'a gidecek mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan [GM]Phoneix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 225
Lyon'a gidecek mi?

Hemen hemen her transfer döneminde başka bir takıma gideceği şeklinde iddialar ortayan atılan ve son olarak Lyon'a transfer olacağı yönünde haberler sıkça yer alan Diego Lugano 2 yıl daha Fenerbahçe'de kalacağını açıkladı.

Uruguaylı stoper, kendisine gelen teklifleri doğrulayarak "Bu tekliflerden gurur duyuyorum ama ben son kararımı geçen yıl verdim ve İstanbul'da kalıyorum. 2 yıl daha Fenerbahçe forması giyeceğim" diye konuştu.

Bu arada sarı-lacivertli ekip Sezer Öztürk'le anlaşmasının ardından yerli oyuncu transferine de kapattı. Daha önce Emenike, Orhan Şam ve Serdar Kesimal'ı renklerine bağlayan sarı lacivertliler, uzun süren pazarlıkların ardından Sezer'i de transfer ederek iç piyasadaki transfer harekatını da noktalamış oldu.

Teknik sorumlu Aykut Kocaman'ın isteği doğrultusunda genç ve geleceğe dönük isimler üzerinde de bir araştırma yapan yönetimin, böyle bir oyuncu bulunması halinde transfer edeceği ve alınacak 1 yabancı orta saha oyuncusu ile birlikte transferi kapatacağı öğrenildi.

Yabancı oyuncu konusunda bekleme kararı alan Fenerbahçe'de Bilica'nın Eskişehirspor'a verilmesiyle birlikte yabancı sayısı 9'a indi. Yobo için Everton kulübü ile pazarlıklar son aşamaya gelirken, Guiza için resmi bir teklif gelmemesi, yeni bir transferinde önünü tıkıyor.

yöneticiler, Juventuslu Muhammed Sissoko, Toulouse'dan Moussa Sissoko ve Real Madrid'den Lass Diarra ile menajerleri aracılığı ile temasa geçerken, kulüplerinin istediği bonservis bedellerini aşağıya çekmek için bekleme politikasını sürdürme kararı aldı. Teknik sorumlu Aykut Kocaman'ın yabancı oyuncunun 2 Temmuz'da başlayacak yeni sezon hazırlık kampına olmasa bile 15 temmuza kadar takıma katılmasını istediği ifade edildi.​

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri