noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Fifa 2011 Torrent -OYUN FULL

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ajan0744
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 973

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Tanıtım Video:

Açıklama:
Arkadaşlar bu dosyayı bulmakda gerçekden zorlanmıştım ancak paylaşmanın zamanı geldi diye düşünüyorum.Fifa 2011 Full sürümü.

Evet arkadaşlar gelişmiş grafik yapısı ve içeriği ile gerçekden çok güzel olmuş.Giriş menüsü öyle ahım şahım değil sade ama içeriğine girdiğinde bitmek bilmiyor.Oyun açıldığında ilk olarak üyelik istiyor alttan "Skip" diyerek geçebilirsiniz.Burası orjinal ürünü parayla alanlar için olan bir bölüm.Orjinal kutusundan çıkan lisans numarası ile üye olup Online olarak oynamayı sağlayan bir bölüm.Hemen ardından oyun açılıyor ve size oyalanmalık top koşturmalık bir alan sunuyor.Saatlerce gol atmaya çalışa bilirsiniz.Özellikle hızlı koşma ile kameranın açı ayarlamaları ve sallanmaları çok dehşet verici bir hal almış.

30'un üzerinde lig, 500 takım ve 15.000 oyuncu lisanslı şekilde oyundaki yerlerini almış.
LAN oyuncularının oldukça sevineceğine eminiz. LAN Play adındaki bu mod sayesinde EA serverlarına bağlanmadan, kendi aranızda turnuvalar oluşturabilir veya ligler kurabilirsiniz. Ayrıca sesli chat sistemide oyuna entegre edilmiş, bunun sayesinde diğer oyuncularla sesli olarak iletişime geçebiliyorsunuz. Konsollarda mevcut olan 10`a 10 oyun sisteminin PC de olup olmayacağı ise henüz belli değil.

Torrent içeriği ".iso" Formatlıdır.Deamon Tools Yada Power İso ile açabilirsiniz! ;)

Link:

İşletim Sistemi:
İşletim Sistemi: Windows Vista / Windows 7, Windows XP
İşlemci: Intel Pentium 4 2.4 GHz veya eşdeğeri
RAM: 1 GB
HDD: 8 GB Boş Sabit Disk Alanı
Ekran Kartı: ATI Radeon 9500 Pro 128 MB veya daha iyisi, NVIDIA GeForce 6600 256 MB veya daha iyisi, Pixel Shader 2.0 ve üzeri destekleyen

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri