berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Hangi Sissoko gelecek?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan [GM]Phoneix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 189

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Fenerbahçe'nin ön libero transferinde Sissoko karmaşası yaşanıyor. Fransız ve İtalyan basını sarı lacivertlilerin hangi Sissoko'nun peşinde olduğuna dair ayrı ayrı haberler yaparlarken, İtalyanlar Muhammed Sissoko'nun, fransızlar ise Moussa Sissoko'nun sarı lacivertlilerin hedefinde olduğunu iddia ediyorlar.

İtalyan basınında bugün yer alan haberlerde Fenerbahçe Yönetiminin Mohammed Sissoko için Juventus ile anlaştığını ve 8 milyon Euro bonservis bedeli ile bu transferin bitme aşamasında olduğunu iddia ettiler.

Fransız Basını ise sarı lacivertlilerin Moussa Sissoko için Touluse kulübüne 12 milyon Euro teklif ettikleri ancak Fransız kulübünün bu teklifi reddettiğini yazdı.

İtalyan ve Fransız Basının bu iddialarına İspanyol Basını da kayıtsız kalmadı. Marca Gazetesi Fenerbahçe'nin REal Madrid'te forma giyen Lassana Diarra'yı transfer etmek istediğini ileri sürdü.

Fenerbahçe'de yabancı transferinde bu gelişmeler yaşanırken, yabancı kontenjanı da boşaltmak için çalışmalar devam ediyor. Bu doğrultuda Bilica'nın Sivasspor'a verilmesine kesin gözü ile bakılırken, Guiza'nın avukatının da önümüzdeki hafta İstanbul'da olacağı öğrenildi. İspanyol Futbolcunun avukatının Güiza'nın bir yıllık alacağına karşılık bonservisini isteyeceği gelen haberler arasında.

Sarı lacivertlilerde 3 yıllık yeni sözleşme imzalayan Semih Şentürk, kendi internet sitesinden bir mesaj yayınlayarak "yuvamda kaldığım için mutluyum" dedi. sitenin açılış sayfasında yer alan bu ifade ile birlikte yıldız futbolcu "Transfer sürecim boyunca emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yönetimimizin ve tabii ki Aykut Kocaman'ın yaklaşımı ve bana olan inancı kalmamdaki en önemli sebeptir. Gönlüm Fenerbahçe'de devam etmekten yanaydı. Yurtiçi ve yurtdışı bir çok takımdan teklif almama rağmen, özellikle yurtiçinde Fenerbahçe'den başka bir takımda oynamak istemedim. " cümlelerine yer verdi.​

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri