Türkiye'nin ilk OldSchool MOBİL 1-99 Sunucusu Sezar2 9 Ekim'de Açılıyor! Rekor Açılışı Kaçırma! HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar Wolfteam'in sitesinde gezinirken silahlar bölümüne bakıyordum.
XEM-8 , Fanas FFW , Fanas PT gibi silahlar var [ altınla alınan ].Neden nakitli silahları koymamışlar?
Örneğin XEM-8 OPS GOLD yada ELWRCİ M6A2 ?
O silahların özellikleri ( delme gücü , hedef tutturma oranı gibi ) ne kadar fazla olduğu ve karşılaştırma yapacağımız ve isyan ediyeceğimiz için koymamışlar (olabilir benim düşüncem bu)
XEM-8 , Fanas FFW , Fanas PT gibi silahlar var [ altınla alınan ].Neden nakitli silahları koymamışlar?
Örneğin XEM-8 OPS GOLD yada ELWRCİ M6A2 ?
O silahların özellikleri ( delme gücü , hedef tutturma oranı gibi ) ne kadar fazla olduğu ve karşılaştırma yapacağımız ve isyan ediyeceğimiz için koymamışlar (olabilir benim düşüncem bu)
Ne saçmalıyon sen ya altınla alınan daha ezik olcak tabi bu arada tüm silahlar aynı yerde
aga orda özellikleri yazıyoya silahın işte bir çoğu yanlış onların xem8 ops mc kurtlara karşı -3 gibi gözüküyor ama bence +5 rahat olması gerek çünkü çok işe yarıyor kurtlara bi ayrıcalık daha var o özellikler kullanıcısına ve insanamı kurtamı sıkıldığı zaman değişiyor yani tabi biraz para tuzağı oyun aşırı pahalı karakter filan 36 TL ama oyundan zevk alacaksam tabiki para tuzağı değil 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)