HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaslar İnt kafeden Metin2 Çin i aldım.Oyunu actım baktım ne göreyim...Hersey Çince bi tane server var adam bana türkce yamasını atayım mı sana demisti bende yok demistim salaklık
Türkce yama kurulmadıgından dolayı mı tek server normalde 1.Alesta 2.Tramola 3.tuva ... öyle devam edip gidiyordu Türkce yamayı indirsem sorunu halledebilir miyim?Yardımcı olursanız cok sevinirim forumda yeniyim +rep i bilmiyorum eger yardımcı olursanız ve +rep vermeyi öğretirseniz +repte veririm!!
Türkce yama kurulmadıgından dolayı mı tek server normalde 1.Alesta 2.Tramola 3.tuva ... öyle devam edip gidiyordu Türkce yamayı indirsem sorunu halledebilir miyim?Yardımcı olursanız cok sevinirim forumda yeniyim +rep i bilmiyorum eger yardımcı olursanız ve +rep vermeyi öğretirseniz +repte veririm!!rep gücü 0 dostum xD ya hayrına sölesen nolacak yazacan altı üstü elin mi kopar kardes :S
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)