Arkadaslar METIN2 TR de Kara Büyü Sura Oynayacamda Bana İlk Hangi Skili master yapacagımı listesini yaparmısın hepsini
Hem Kasılıp hemde ws atabilmek istiyorsan aşağıdaki gibi yapabilirsin..
1.Ateş Vuruş
2.Karanlık Koruma
3.Ateş Hayaleti
4.Karanlık Küre
Karanlık vuruş eksik olmuş oluyor ama küre master olunca yerini katlayarak doldurur
Bu benim düşüncem.
Diğer yandan aşağıdanda inceleyip kendin karar verebilirsin ki ensağlıklısı budur. Kolay gelsin.
1.Ateş Hayaleti:
Ateş Hayaleti skilli master seviyesinde Karanlık Vuruş, Ateş Vuruş ve Hayalet Vuruş skillerle eşit vuran bir skilldir. Ancak onlar aktif skiller değildir kullanmak için belirli bir süre ister. Ateş Hayaleti skillinin ise belirli bir vuruş düzeni vardır ve her 3 snde bir belli bir hedefe isabet eder. Bir iyi yönü ise wslerde sersemleten bir skill kullanıldığında durmaması karakter sersemleyince bile vurabilmesi...
2.Karanlık Küre:
Karanlık Küre skilli karabüyü suranın en çok vuran skillidir. Ama bir yandan da en uzun sürede dolan karabüyü skillidir. Bu yüzden pek master yapılmadığına pek çok kez şahit oldum. Karabüyü Suraların vsleri genelde kısa sürer. Karanlık Kürenin bunda etkisi çok büyüktür. 2. master olarak Karanlık Vuruş da seçilebilir. Ancak karanlık vuruşun damage i Karanlık Küre'den oldukça azdır. Bu yüzden Karanlık Küre benim kesin tercihim..
3.Karanlık Koruma:
Karanlık Koruma skilli karabüyü suralar için çok önemlidir. Özellikle verdiği Zarar Azalması değeri hayati önem taşır. Alınan zararları özellikle skill vuruşlarını çok büyük oranda düşürür. Bu sebepten dolayı Karanlık Koruma skilli kesinlikle master yapılmalıdır.
4.Karanlık Vuruş:
Karanlık Vuruş skilli karabüyü suraların en kısa zamanda dolan skillidir. Her ne kadar vuruş değeri az olsa da kısa sürede dolduğu için Ateş Vuruş ve Hayalet Vuruş skillerinden daha iyidir. Bazı arkadaşlar hem büyü hızına hem deouan verdikçe Karanlık Vuruş'tan fazla vurduğuna güvenip Hayalet Vuruş'u master yapar. Evet puan verdikçe Karanlık Vuruş'tan daha fazla vurur. Ancak Hayalet Vuruş skilli 12 sn de Karanlık Vuruş ise 7 sn de dolmaktadır. Büyü Hızı yapınca Hayalet Vuruş'un hızının ciddi şekilde ineceğini söyleyebilirsiniz. 145 büyü hızına sahip olduğumuzu düşünürsek Hayalet Vuruş yaklaşık 7 saniyeye düşer. Fakat bu büyü hızı ile Karanlık Vuruş skilli yaklaşık 4 saniyeye iner. Yani arada hala ciddi bir süre farkı vardır.
5.Hayalet Vuruş:
4. master ı açtığımız zaman geriye Hayalet Vuruş ve Ateş Vuruş skilleri kalıyor. Ben 5. master olarak Hayalet Vuruş'u yapmanızı öneririm. Nedeniyse Ateş Vuruş' un Hayalet Vuruş' un süresinin 2 katından da fazla sürede dolmasıdır.2 skillde 1 puandayken Ateş Vuruş skilli ile aralarında en azından düşük seviyelerde ciddi bir vuruş farkı olduğu gözüküyor. Ancak Hayalet Vuruş skilline puan verildikçe çok fazla vuruş artar. 2 skillde master seviyesinde neredeyse eşit vuruş gücü verir.
6.Ateş Vuruş:
5. master sonunda bir tek Ateş Vuruş skilli kalıyor. Bu skill alan skilli olduğu sebebiyle genellikle kasarken tercih edilen bir skilldir. Puan verecek başka bir skill olmadığından en son bu skille puan verilmelidir. Ateş Vuruş asla kötü bir skill demiyorum. Ancak diğer skillere bakılırsa en son puan verilecek skilldir. Bildiğimiz üzere tüm skillerimizi 17 puanda açsak da 6. master ı açamıyoruz. Son skill 15 de kalır.