noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

ALestada 70 Level Char satılık AcIL!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan McTaKeR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

aga msn ekle bi konuşak anlaşak

ozcan_fb1996@hotmail.c o m

aga c o m daki boşlukları sil

aga fiyat ne cüzi miktarsa ben alırım

20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.

Selam beyler oyunu bıraktım ailemin zorlulugu yuzunden yas 14 kızıyorlar oynamama :( hesabımı o kadar gece gunduz emek verdım saolsun hatron banlanmadan once cok kasmıstı 2 kata 67 yapmama yardımcı olmustu ama oda ban yedi hesabımı satıorum 70 level ıtemlerı +0 celık +7 aslan agzı kalkan +7 abanoz +7 demir kaskk +7 peri +5 gumus bılezik +4 char 25m cektırdım celık felan aldım ıste atı 10m kaldı atı 12 level skıler hava kılıcı m4 ofke m3 kılıc cevırme m5 3 yonlu 12 de hamle 1 hesapda 1 ep war sacı yapılı:D metin2 yok yukleyınce hesabın bol bol ss cekicem veya nette gıtıgımde hesap gırer gosterırırım

Kardes carının skilleri fln biraz kötü bayabi para harcamam lazım ama almayı dusunuyorum eyer satmadıysan özelden msj at konusalım

20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri