- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Beyler 5 günlük deneme sürümüdür.
apl001,afp001,ACDC,dbghelp dosyalarını siliyoruz sonra avitaldan apexprogressi siliyoruz.
sonra verdiklerimi wolf teamın içine atın unutmayın apl001,afp001,ACDC,dbghelp bunları ve avitaldan apexsi silin.
dosyalırı attıktan sonra Se4nH4x InDuStRieS Wolfteam Uber Hack açın komut dosyası gelcek açık kalsın oyuna girin bekleyin herhangi bir kampa sonra gelen pencereden istediginizi seçin sekmeme onehitkil gibi buyrun linkimiz...
virüstotal:
virüs vardır ama zararsızdır lütfen güvenmeyen indirmesin ben kendim kullanıyorum
apl001,afp001,ACDC,dbghelp dosyalarını siliyoruz sonra avitaldan apexprogressi siliyoruz.
sonra verdiklerimi wolf teamın içine atın unutmayın apl001,afp001,ACDC,dbghelp bunları ve avitaldan apexsi silin.
dosyalırı attıktan sonra Se4nH4x InDuStRieS Wolfteam Uber Hack açın komut dosyası gelcek açık kalsın oyuna girin bekleyin herhangi bir kampa sonra gelen pencereden istediginizi seçin sekmeme onehitkil gibi buyrun linkimiz...
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
virüstotal:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
virüs vardır ama zararsızdır lütfen güvenmeyen indirmesin ben kendim kullanıyorum
Son düzenleme:
- Konular
- 137
- Reaksiyon Skoru
- 106
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 7 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 112
- MmoLira
- -50
- DevLira
- 0
Deneyen varmı ?
( Virüs total göster )
( Virüs total göster )
- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
tabi
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)