Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar;
Ben tam 4 tane server kurdum:
İlk Serverim: ŞeytanMt2 7 ay sürdü.
2. Serverim: LioNMt2 Face sayfası bile var.9 Ay sürdü.
3. Serverim: Adını Unuttum xD ama 5 Ay sürdü
4. Serverim: Bununda adını unuttum ama 3 hafta sürdü.
Birkaç Serverde Gmlik Yaptım.Server kurmayı bilirim.Kodlar ezberimde.İstediğiniz bişey varsa yaparım.Kurallara uyarım.
Tam bi Professional Gm Diyebiliriz.Bana GA SGM yada GM lik verseniz dahi farketmez rütbe olarak küçüğümede büyüğümede saygılıyımdır.Rütbemi seviyemi bilirim.Gm istiyorsanız gelebilirim.Adım Yusuf zaten nickimdende belli.
16 Yaşındayım.
Msn adresim: gs_yusuf1998@hotmail.com 1998 okul numaram.Doğduğum yıl değil.
Artık ne desemki her servere benden bitane lazım diyim noktayıda koyıyım alın size nokta . xD
Ben tam 4 tane server kurdum:
İlk Serverim: ŞeytanMt2 7 ay sürdü.
2. Serverim: LioNMt2 Face sayfası bile var.9 Ay sürdü.
3. Serverim: Adını Unuttum xD ama 5 Ay sürdü
4. Serverim: Bununda adını unuttum ama 3 hafta sürdü.
Birkaç Serverde Gmlik Yaptım.Server kurmayı bilirim.Kodlar ezberimde.İstediğiniz bişey varsa yaparım.Kurallara uyarım.
Tam bi Professional Gm Diyebiliriz.Bana GA SGM yada GM lik verseniz dahi farketmez rütbe olarak küçüğümede büyüğümede saygılıyımdır.Rütbemi seviyemi bilirim.Gm istiyorsanız gelebilirim.Adım Yusuf zaten nickimdende belli.
16 Yaşındayım.
Msn adresim: gs_yusuf1998@hotmail.com 1998 okul numaram.Doğduğum yıl değil.
Artık ne desemki her servere benden bitane lazım diyim noktayıda koyıyım alın size nokta . xD