Merhaba arkadaşlar Size bugün Pack dosyalarını açmayı öğreticem
:ka19:
Öncelikle programın adını söyleyim "Exractor" (programın ismi) k.bakmayın upload edemedim ama google aratırsanız işinize yarıcaktır
Öyleyse başlayalım ? 
[LIST]
Öncelikle Kullandığınız packtaki (örnek) root.epk ve root.eix Dosyalarını alıyoruz
Doğru anlattıysam ve işinize yaradıySa +rep i hakettim demektir Lütfen değerlendirelim
:ka19:Öncelikle programın adını söyleyim "Exractor" (programın ismi) k.bakmayın upload edemedim ama google aratırsanız işinize yarıcaktır
Öyleyse başlayalım ? 
[LIST]
Öncelikle Kullandığınız packtaki (örnek) root.epk ve root.eix Dosyalarını alıyoruz
Sonra Exractor Programını masaüstüne 1 klasöre taşıyoruz (SADECE EXRACTOR OLUCAK KLASÖRDE)
Dağa sonra her 2 root dosyasını exractor'ın Masaüstüne çıkarmış olduğumuz klasöre atıyoruz !
Sonra Exractor programını çalıştırıyor açıyoruz yani
program açınca soltaki seçeneğe basıyorus : (EPK/EIX) yazar
Archive yazan yere örnek olarak verdiğim dosya yani "root.epk" yazıyoruz Ve burası önemli EXTRACT basıyorz ve ekrana uyarı gelecek gelirse Doğru gidiyorsunuz demektir
Hatayı aldıktan sonra Bulunduğunuz klasöre Source 1 klasör gelicek o klasör Root dosyasıın klasörüdür burda ayarlama yapmak istediğiniz,değiştirmek istediğiniz her nevarsa değiştirebilirsiniz .
Şimdi işimiz bitti ? dağa sonra EXractor programını tekrar açıyoruz tekrar ilk seçeneğe girip (EPK/EIX) tekrar root.epk yazıyoruz ama burası önemli bu sefer EXTRACK ' a deil PACK Seçeneğine basıyoruz !
Son olarak uyarı gelicektir uyarıyı aldıktan sonra C: konumunda (yereldisk c ) de exractor dosyası olucak orda kendi yaptığımız pack var (açtığımız)
Doğru anlattıysam ve işinize yaradıySa +rep i hakettim demektir Lütfen değerlendirelim