- Konular
- 36
- Online süresi
- 3h 22m
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 95
- MmoLira
- 5
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar Bedava olarak demicem çünki karşılığında sadece 1 şey istiyorum.Aslında 2 şey diyebiliriz.Ama isterseniz bana gmlik verebilirsiniz.Serverinizin en az 3 ay yürümesini istiyorsanız ama.Zorunlu olarak 30 yada 35 level üstü artık kaçsa kaç bir çar verceksiniz tr de.Serveri kurucam.Ama sizde Teamviewerde bana gösterceksiniz tabi çarı.Sonra kurucam.Editleri ayarlıcam server 4x4 olucak.Daha sonra çarı verceksiniz.Belki istemem ama belki yani.Şimdi söylüyorum.
Bana özel mesaj atın.
Tüm herşeyiniz dosyalar vs. tam olsun.
Çarınız hazır olsun.
Her gün 1 kişiye kurabilirim fazla zamanım olmaz.
Bitane hamachi ağı kurup bana özelden atın.
İlk server kurulacak sonra çar verileceksiniz bana.
İster hamachili isterde hamachisiz kurucam.
Karşılığında TR de çardan başka bişey almıcam ama çarda +9 zırh ver kılıç(dolunay gibi özel kılıç) olsa daha iyi olur.
Dediğim gibi sadece 1 günde 1 kişiye kurarım.Kuramayan olursa yada birşey yapamayan olursa(örnek:Hatalar itemler gmlik vs vs) bana özel mesaj atsın bedava cevaplıcam.
Saygılar yusufcrk
-----------------
Bana özel mesaj atın.
Tüm herşeyiniz dosyalar vs. tam olsun.
Çarınız hazır olsun.
Her gün 1 kişiye kurabilirim fazla zamanım olmaz.
Bitane hamachi ağı kurup bana özelden atın.
İlk server kurulacak sonra çar verileceksiniz bana.
İster hamachili isterde hamachisiz kurucam.
Karşılığında TR de çardan başka bişey almıcam ama çarda +9 zırh ver kılıç(dolunay gibi özel kılıç) olsa daha iyi olur.
Dediğim gibi sadece 1 günde 1 kişiye kurarım.Kuramayan olursa yada birşey yapamayan olursa(örnek:Hatalar itemler gmlik vs vs) bana özel mesaj atsın bedava cevaplıcam.
Saygılar yusufcrk
-----------------