lHezarfeNl 1
lHezarfeNl
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Panel hatası bir bakın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan adsız123456
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 844
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'nin ilk OldSchool MOBİL 1-99 Sunucusu Sezar2 9 Ekim'de Açılıyor! Rekor Açılışı Kaçırma! HEMEN TIKLA!

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: [2002] Ba�lan�lan uygun olarak belli bir s�re i�inde yan�t vermedi�inde (trying to connect via tcp://192.168.�.100:3306) in C:\AppServ\www\config.php on line 16

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Ba�lan�lan uygun olarak belli bir s�re i�inde yan�t vermedi�inden veya kurulan ba�lant� ba�lan�lan ana makine yan�t vermedi�inden bir ba�lant� kurulamad�. in C:\AppServ\www\config.php on line 16

Fatal error: Maximum execution time of 60 seconds exceeded in C:\AppServ\www\config.php on line 16
arkadaşlar panelde bu hatayı alıyorum yardım edene +rep sürüsüyle bir yardım edin sabit ip

Server Online Olmadığında Verir Hatayı Kardeş Sadece Üyelik Ve Sıralamada Olur Diğer Sayfalar Normaldir

Bak Benim Şuan Kapalı Ve Senin Hatanın Aynısı:
Kod:
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to MySQL server on '5.51.245.100' (10060) in C:\AppServ\www\config.php on line 16
Es konnte keine Verbindung zur Datenbank hergestellt werden.
Fehlermeldung: Can't connect to MySQL server on '5.51.245.100' (10060)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri