Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar bir kere +basma taktiği ve hilesi diye bir şey yoktur..Ben şu ana kadar hiç birine rastlamadım...Şu taktiklere gelince çok saçmalar.Demirci anlını silerken +basarsan geçer diye bir şey yok...
Böyle şeylere inanmayın ve asla +basma hacklarına güvenmeyin...Daha dün indirdim ekran kartını bozdu.En iyisi adam gibi oyunu oynayıp lonca demircilerinde şansınızı deniyebilirsiniz...Yaşlı kadında tılsım alıpta şansınıza güveniyorsanız basarsınız.Bunlar dışında bir şeye güvenmeyin...
Benden söylemesi...
Böyle şeylere inanmayın ve asla +basma hacklarına güvenmeyin...Daha dün indirdim ekran kartını bozdu.En iyisi adam gibi oyunu oynayıp lonca demircilerinde şansınızı deniyebilirsiniz...Yaşlı kadında tılsım alıpta şansınıza güveniyorsanız basarsınız.Bunlar dışında bir şeye güvenmeyin...
Benden söylemesi...
haklısın bazıları +basarken kendi taktik uyduruyo alnını silerken basıym dio basıyo yanmıyo bu dingilde taktik buldum diye seviniyo aslında şans
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)