farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Cs Wall Hack ECC 5.2 By CalmDark farkıyla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CalmDark
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Şimdi sizlere pek bilinmeyen ama çok işe yarıyan bır wall hack sunucam kesinlikle oyuncuların bulunduğu yeri gosterir vede aim kayar.İnsert tusunda bir sürü oyun seçeneği vardır.

1-Speed Hack
2-Crosshair
3-Wall ( Duvar görme seçenekleri )
Ve daha bir sürü şey.

Arkadaşlar anlatımı asagıdadır.

Bu walın tek kotu ozellıgı sxe gecmıyor olmasıdır. Hemen birtane ekran görüntüsü koyalım.

9353.bmp

Tek mermi ile hs vurabılır ve sız crosshaıri adama tutmasanız bile ates ettiğiniz an kafaya kitlenir.Bu fotoda gozukmuyor ama userlerı duvar arkasında nokta şeklinde gosterir ve bilgisayarı biraz yavas olanlar için idealdir çünkü kasma olayı gerçekleşmez.Hemen linklere ve nasıl acagınızı anlatmak istiyorum.

Sizin İçin dosyayı Rarladım.Şimdi Dosya ıcınden cıkan ECC.exe ye tıklıyoruz ve karsımıza Böyle bir ekran gelıcektır.

9457.bmp

Daha sonra Oyunumuza Giriyoruz Ve hile çalısmıs oluyor.Bir iyi yanı daha var Bazı wall programlarında oyuna girdiğinizde çalıstırmak için [End~Delete~İnsert] gibi tuslara basmanız geremektedir ve bazı bilgisayarda o tuslara basınca oyun kapanmaktadır.Bu
wall da oyle birşey yok sadece exe yi açın ve oyuna girin çok ıyı calıstıgını görmüş olacaksınız :) Şimdi Oyun ekranı ayalarına gelelim.

9560.bmp

Görüldüğü üzere ekran ayarınız OpenGl olmalı Resolution 1280 x 800 yada 1280 x 760 olabilir. DisplayMode Widescreen olamasına lüzum yok ben öyle oynamayı seviyorum.

Şimdi Linklere gelelim. 2 Ayrı yerde Upload Ettim.

Rar Şifresi İsterse CalmDark

Lütfen Bir Teşekkür Yeterli.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri