- Konular
- 124
- Reaksiyon Skoru
- 44
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 8 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 107
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
ARKADASLAR SIMDI PORTTA VE CEYHAN VE DIER HARITALARDAKI KNKMLA YAPTIGIM GLITCHLERI GOSTERCEM !!
RESIMLER :
PORTTA CATILARIN USTU
CEYHANDA DEMIRLIKLERIN ICI
CEYHAN A DA KI BUYUK BORULARIN ICI
RESIMLER :
PORTTA CATILARIN USTU
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
CEYHANDA DEMIRLIKLERIN ICI
CEYHAN A DA KI BUYUK BORULARIN ICI
- Konular
- 154
- Reaksiyon Skoru
- 37
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 108
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
helal olsun kanka :ka19:
- Konular
- 45
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
super knk hll olsun..
- Konular
- 10
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
bazı resimlerin glich degil haberin olsn arkadasinin ustune binerek yapmisin glich diyon bize
- Konular
- 124
- Reaksiyon Skoru
- 44
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 8 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 107
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
lan olum bak kendin yapamiyon benim yaptiklarimi hazmedemeyip arkadasinin ustune ciktin fln yazion benim birlikte glitch yaptigim arkdaslar bilir ben kimseyi kandirmam !!
1. resimde ve dier portla ilgili resimlerde kimse kimsenin uzerine cikip giremez once duvara girmen gerekio .
2. 3 uncu resimde orasi konteynirlarin ici ve ayriyaten orda tel var gir bakim arkadasinin uzerinden ziplayip
3. ceyhandaki demir parmakliklarin icine su anda benden baskasi giremedi ust uste oraya nasil gircez cok merak ettim bi ara goster ( oraya duvardan girlimistir)
4.son resimde ceyhandaki borularin icine ust uste gir bakim icine deil ustune cikamazsin
son olarak sana bisey soliyim hayatinda bole glitchler biraz zor gorursun degerini bil
ayrica benim dier glitch resimlerimde var bi tane goster bakalim kim kimin ustune binerek girmis arabalarinin icinede ust uste ziplayarak girilio dimi XD olum sen git bi terbiyeni duzelt bide glitch neymis nasil yapilirmis ogren !! obur konumda gelmisin bana sana adam olamyi ogretcem dion olum bak yasindan buyuklerle bole konusmamayi ogren 
1. resimde ve dier portla ilgili resimlerde kimse kimsenin uzerine cikip giremez once duvara girmen gerekio .
2. 3 uncu resimde orasi konteynirlarin ici ve ayriyaten orda tel var gir bakim arkadasinin uzerinden ziplayip
3. ceyhandaki demir parmakliklarin icine su anda benden baskasi giremedi ust uste oraya nasil gircez cok merak ettim bi ara goster ( oraya duvardan girlimistir)
4.son resimde ceyhandaki borularin icine ust uste gir bakim icine deil ustune cikamazsin
son olarak sana bisey soliyim hayatinda bole glitchler biraz zor gorursun degerini bil
ayrica benim dier glitch resimlerimde var bi tane goster bakalim kim kimin ustune binerek girmis arabalarinin icinede ust uste ziplayarak girilio dimi XD olum sen git bi terbiyeni duzelt bide glitch neymis nasil yapilirmis ogren !! obur konumda gelmisin bana sana adam olamyi ogretcem dion olum bak yasindan buyuklerle bole konusmamayi ogren 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)