shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Yeni taze glitchler !!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MaxUS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

MaxUS

Level 5
TM Üye
Üye
Konular
124
Reaksiyon Skoru
44
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 8 Ay 22 Gün
Başarım Puanı
107
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

ARKADASLAR SIMDI PORTTA VE CEYHAN VE DIER HARITALARDAKI KNKMLA YAPTIGIM GLITCHLERI GOSTERCEM !!

RESIMLER :

PORTTA CATILARIN USTU

CEYHANDA DEMIRLIKLERIN ICI

CEYHAN A DA KI BUYUK BORULARIN ICI

helal olsun kanka :ka19:

super knk hll olsun..

bazı resimlerin glich degil haberin olsn arkadasinin ustune binerek yapmisin glich diyon bize

lan olum bak kendin yapamiyon benim yaptiklarimi hazmedemeyip arkadasinin ustune ciktin fln yazion benim birlikte glitch yaptigim arkdaslar bilir ben kimseyi kandirmam !!

1. resimde ve dier portla ilgili resimlerde kimse kimsenin uzerine cikip giremez once duvara girmen gerekio .
2. 3 uncu resimde orasi konteynirlarin ici ve ayriyaten orda tel var gir bakim arkadasinin uzerinden ziplayip
3. ceyhandaki demir parmakliklarin icine su anda benden baskasi giremedi ust uste oraya nasil gircez cok merak ettim bi ara goster ( oraya duvardan girlimistir)
4.son resimde ceyhandaki borularin icine ust uste gir bakim icine deil ustune cikamazsin

son olarak sana bisey soliyim hayatinda bole glitchler biraz zor gorursun degerini bil ;) ayrica benim dier glitch resimlerimde var bi tane goster bakalim kim kimin ustune binerek girmis arabalarinin icinede ust uste ziplayarak girilio dimi XD olum sen git bi terbiyeni duzelt bide glitch neymis nasil yapilirmis ogren !! obur konumda gelmisin bana sana adam olamyi ogretcem dion olum bak yasindan buyuklerle bole konusmamayi ogren :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri