Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar uTorrent ' de aynı BitTorrent gibi tabi bir yönüyle oda tabiki türkçe olmasıdır.
Dosyaların torrent olarak çıkması herkesin torrent kullanmasını arttırmıştır.
Neredeyse artık günümüzde tüm programlar torrent haline gelmesi oyun severleride memnun edecek olmalıdır ki 6-7 gb lık oyunu partlar halinde taşımak yerine 20-30 kb lık yada mb lık torrentler halinde taşına bilmesidir.
Buda her defasında part part uğraşmakdan daha az zahmetlidir.
Ayrıca torrent dosyaları yapılışlarına göre hızlı bir şekilde indirildiğinden çoğu sitelerden premium alma zahmetine bile girmiyoruz.Neredeyse hızları premium kullanıcılarının hızlarına eş değerdir.
Torrent eklemek istediğimiz dosyayı seçip aç diyerek torrentimize ekliyoruz.
Program ne kadar türkçe olsada ben aşağıdaki resimlerdeki numaraları açıklama gereği duydum.

- Torrent Eklememize yarıyor bu işi Dosya ' ya tıklayıp da yapabiliriz.
- URL ' den Torrent Eklemeyi Sağlar.
- Yeni Torrent Yapmak için kullanılır.
- Torrent dosyasını programdan siler.
- İndirdiğimiz torrentleri başlatmayı sağlar.Duraklattığımız ve Durdurduğumuz torrentleri de başlatır.
- Torrentimizi duraklatmamızı sağlıyor.
- Torrenti durdurur.
- Yukarı işareti öncelik demektir.Yani bu tuş ile ilk inmesini istediğimiz torrenti yukarıya taşıyabiliriz.
- Yani bu tuş ile son inmesini istediğimiz torrenti aşağıya taşıyabiliriz.
- Tercihler penceresi de değiştirmek istediğimiz ayarların kontrol etmemizi sağlar.
Açıklama : Yeni Torrent Yapmak Detaylı Anlatım:ka19:
Benim tavsiyem sizlerin yapmaması çünkü indirmeye birileri kalkarsa o oyun zor iner çünkü Dedicated bir bilgisayarınız olmadığından bunu indirmek aylar sürebilir ve sizin yaptığımız torrent inmesi için sizin torrent programınız sürekli açık kalması gereklidir.

Virüs Taraması da Yapılmıştır.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Link :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
:ka19::ka19: