HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaslar bu hacki yapamayanlardan birisi bendim ama yaptım ve bunu sizlerle paylaşcam. d3dx9.exe hatasını alanlar asağıdaki linki indirsinler o dosyayı pc nize kurun kurulum bitince forumdaki G-Force hack a girin oradaki anlatıma göre full uygulayın hack calışacaktır oyuna crossfire.exe yada patcher cf den girmeyi deneyin birisinde xtrap yakalıyor böylece bu sorun bitti lütfen +++++rep o kadar yardım ettik yani 

Link:
+++++++++++repppppppp
OnlineOne99

Link:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
+++++++++++repppppppp
OnlineOne99
Bunlara gerek yok sadece Rarın içndeki HGWC'yi CrossFire'deki HGWC iLe değiştirin yeter benide yakalıyordu XTrap sonra bunu yaptım oldu..!ßukadar uzun ayrıntıya gerek yok.

bunLa ALakasi yok Ben AxiSheytan'nin Konusunda Ne indirmeniz Gerekeni söyLedim DirectX Link'i De payLastim
Bunlara gerek yok sadece Rarın içndeki HGWC'yi CrossFire'deki HGWC iLe değiştirin yeter benide yakalıyordu XTrap sonra bunu yaptım oldu..!ßukadar uzun ayrıntıya gerek yok.![]()
Bişey sorucam Rarın içindeki HGWC.exe'yi backup'a atmıcak mıyız?