Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
ilk olrak herkere merhaba yeni yılınızı kutlarım bu konuyu herkez bilir ama daha önce verilmedi için ben veriyorum
İlk olarak
Şimdi sizinde Msn'niz var şimdi messenger programını Bilgisayara kuralım!!
"Bilgisayardan çok anlamıyorum", "daha önce program kurmadım, başkaları hallediyor " Gibi bir durumunuz tabiki söz konusu olabilir. Ancak Bu kurulum bu kadar zor ve karmaşık değil
.
Öncelikle; Messenger'ı bilgisayarınıza kurmalısınız. Türkçe zahmetsiz ve son sürüm olan Messenger 8.5 Sürümünü
Yapmanız gereken, yine türkçe olan bu basit sistemi bilgisayarınıza yüklemek.
Kurulum tamamlandıktan sonra şöyle bir ekran ile karşılaşacaksınız;
Şimdi size konuşma penceresinin şeklini göstercem
Şimdide sıra Messenger konuşma penceresindeki şekillerim anlamlarına geldi!!
İlk olarak nick renklendirme resimdeki gibi yapın!!
Şimdide sıra konuşma seklinde resimdeki gibi yapın
nOT:Alıntı değildir bi +rep Çok görmeyin
İlk olarak
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Şimdi sizinde Msn'niz var şimdi messenger programını Bilgisayara kuralım!!
"Bilgisayardan çok anlamıyorum", "daha önce program kurmadım, başkaları hallediyor " Gibi bir durumunuz tabiki söz konusu olabilir. Ancak Bu kurulum bu kadar zor ve karmaşık değil
Öncelikle; Messenger'ı bilgisayarınıza kurmalısınız. Türkçe zahmetsiz ve son sürüm olan Messenger 8.5 Sürümünü
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Bilgisayarınıza inndirebilirsiniz.Yapmanız gereken, yine türkçe olan bu basit sistemi bilgisayarınıza yüklemek.
Kurulum tamamlandıktan sonra şöyle bir ekran ile karşılaşacaksınız;
Yapmanız Gereken E-posta adresi kısmına , az önce kaydolurken yazdığınız adresi, şifreye ise; akılda kalır ancak tahmin edilmesi zor seçtiğiniz parolayı yazıyoruz.
İşlem bu kadar.
Eğer Kafanıza Herhangi birşey takılır ise, bunu bu konu altından bizimle paylaşmayı lütfen ihmal etmeyin.
Şimdi size konuşma penceresinin şeklini göstercem
Şimdide sıra Messenger konuşma penceresindeki şekillerim anlamlarına geldi!!
İlk olarak nick renklendirme resimdeki gibi yapın!!
Şimdide sıra konuşma seklinde resimdeki gibi yapın
nOT:Alıntı değildir bi +rep Çok görmeyin
Son düzenleme: