Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
///
Moderatör tarafında düzenlendi:
tmm bnde 1 lwl çar ıd şifre verdim msn yide salladım 1 lwl çara 1 T versinler yemin ederim 75 lwl çar vercem
Ben admını ekledım Murat Tekin ekleyın.Konustuk.Bana güwenebilrsiniz gercekten verir.Benı bılenler bılır.Konularımdan falan.Yalan atmayı sevmem...Daha once de farmvillelevel atlama hilesi diye bir site göndermıstım.Güvenenler levelini atladı.Güvenemeyenler küfürleriyle kaldı.En ufak şeyde bile risk almalısınız.Ben yemın ederım yalan soylemıyorum.Ha sız dersınız kı ınanmıorum o da sızın sorununuz.Benı tınlamaz
Sonucta sıte benım degıl.Ister alın ıster almayın.Murat Tekınle konustum.Bazı çarlara m yüklemıcekmıs.Ya da geç yüklücekmiş.Bunun nedeni çarınızı çölde bırakaymışınız arkadaşlar.Çölde bunun çarı varmış bazı severlarda çoğu servarlarda.Daha kolay atıyormus myi.Bir de çarınızda mutlaka paket olöası gerekiyormuş.Bu arada arkadaslar her servarda 1 level çar alınır.
100m karsılıgında verirm.Özele buyrun 
Sonucta sıte benım degıl.Ister alın ıster almayın.Murat Tekınle konustum.Bazı çarlara m yüklemıcekmıs.Ya da geç yüklücekmiş.Bunun nedeni çarınızı çölde bırakaymışınız arkadaşlar.Çölde bunun çarı varmış bazı severlarda çoğu servarlarda.Daha kolay atıyormus myi.Bir de çarınızda mutlaka paket olöası gerekiyormuş.Bu arada arkadaslar her servarda 1 level çar alınır.
100m karsılıgında verirm.Özele buyrun 
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)