farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Bvural41 1
Bvural41
Agora Metin2 1
Agora Metin2
berkmenoo 1
berkmenoo
Hikaye Ekle

Stat Konusunda Sabırlı Olmalıyız

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ProGamerS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 153
Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz Beşiktaş gündemini HABER1903'e değerlendirdi.

Beşiktaş Kulübü Teknik Direktörü Tayfur Havutçu ile başarının geleceğine inanan Karadeniz, yapılan transferleri yerinde buldu. Öte yandan Beşiktaş taraftarlarının Fiyapı İnönü Stadı için sabırlı olmaları gerektiğini dile getirdi.

İşte Karadeniz'in açıklamaları;

- TAYFUR’UN BAŞARILI OLMAMASI İÇİN BİR SEBEP YOK -

Beşiktaş’ta Tayfur Havutçu ile başarının geleceğini söyleyen Yalçın Karadeniz, “ Tayfur Havutçu Beşiktaş’a başarı getirecektir. Biz zaten camia olarak Tayfur Havutçu’ya inandık ve güvendik. Tayfur yurt dışında yetişmiş, iyi hocalar ile birlikte çalışmış, Beşiktaş camiasını tanıyan birisidir. Tayfur Havutçu kesinlikle başarılı olacaktır. Bana göre ortada başarılı olmaması gibi bir sebep yok. “ dedi.

- NOKTA TRANSFERLER YAPTIK -

Beşiktaş'ın transferde nokta atışlar yaptığını söyleyen Yalçın Karadeniz, “ Bu sene yapılan transferde dikkat ettiğimiz hususlar bonservisi elinde olan oyuncular oldu. Gurbetçi oyuncu almak için almadık. Biz bu sistemle birazda tasarrufa gittik. Hangi bölgede oyuncuya ihtiyacımız varsa o bölgede nokta transferler yaptık. “ dedi.

- BEBE İYİ BİR TRANSFER -

Bebe transferinin kesinlikle iyi bir transfer olduğunu söyleyen Yalçın Karadeniz, “ Manchester United'da oynayan bir oyuncunun bana kimse kötü olduğunu söyleyemez. Bebe genç ve istikbal vaad eden bir oyuncudur. Seyircinin istediği bir oyuncuyu almak isterdik ama kulübün menfaatlerini düşünmek zorundayız. Bana göre Bebe transferi kötü bir transfer değildir. “ dedi.

- STAT KONUSUNDA SABIRLI OLMAMIZ LAZIM -

Beşiktaş taraftarının stat konusunda sabırlı olmasını dile getiren Karadeniz, “Stat projesi yüzde yüz olacak. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’da geçen gün bir televizyon programında söyledi. Bizim isteklerimiz doğrultusunda hazırlanırsa seçimden sonra görüşürüz dedi. Bizde bu konu hakkında tüm hazırlıklarımızı yaptık. Artık sabırlı olmamız gerekiyor. “ diyerek sözlerini tamamladı.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri