Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
ARKADASLAR EVET OYUNU AÇINCA BU CIKIYOR
Client file corruption detected,closing game client
BUNU ÇÖZÜMÜNÜ BULDUM EKRAN KARTI GÜNCELLENMESİ GEREKİYORMUS SİZE BİR SİTE VERİYCEM ORADAN İNDİRİP KURUN VE HATA GİRSİN
1-BU SİTEYE GİR
http://support.amd.com/us/psearch/Pages/psearch.aspx?type=2.4.1&product=2.4.1.3.14&contentType=GPU+Download+Detail&ostype=&keywords=&items=20
2-Product Type* Yazıyor Craphic Cards Desktop'u seçin
Product yazan yere ekran kartınızı seçin ve
Keyword(s) yazıyor o boş kalsın
Operating System* Buradan Bilgisayarınızı seçin ve View Result a tıklayın orada size göre olanı bulucaktır download a tıklayın
3- İndirten Sonra kurun Ve bukadar hata kalkar ve açamadığınız bir çok oyunda açılır
4-Sorun Çözülürse +rep ve yorum atmayı unutmayın
Client file corruption detected,closing game client
BUNU ÇÖZÜMÜNÜ BULDUM EKRAN KARTI GÜNCELLENMESİ GEREKİYORMUS SİZE BİR SİTE VERİYCEM ORADAN İNDİRİP KURUN VE HATA GİRSİN
1-BU SİTEYE GİR
http://support.amd.com/us/psearch/Pages/psearch.aspx?type=2.4.1&product=2.4.1.3.14&contentType=GPU+Download+Detail&ostype=&keywords=&items=20
2-Product Type* Yazıyor Craphic Cards Desktop'u seçin
Product yazan yere ekran kartınızı seçin ve
Keyword(s) yazıyor o boş kalsın
Operating System* Buradan Bilgisayarınızı seçin ve View Result a tıklayın orada size göre olanı bulucaktır download a tıklayın
3- İndirten Sonra kurun Ve bukadar hata kalkar ve açamadığınız bir çok oyunda açılır
4-Sorun Çözülürse +rep ve yorum atmayı unutmayın

Kubila yaw senin dediğin sitye girdim deskopu işaretledim ekran kartı kısmında kafa karştı ekran kartımınisim yok veya bn ekran kartımı bilmiorum 

Ya kardeş ekran kartı olarak en başındakini seçsem olur mu? Hiç birşey anlamadım o ekran kartı isimlerinden

:m33:

:m33:Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)