Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

G-force publık hack v1 !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AxiSheytan7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 158
  • Görüntüleme Görüntüleme 11K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

HGWC.exe yi Backup Dosyasina atman GereKior

Tamam atıyorum. Sonra Hack'e sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırıyorum. Patcher_Cf'ye basarak oyuna giriyorum. Menü geliyor yanda. Kullanıcı adı falan girip server seçme yerine geliyorum. 20-30 saniye arası bekliyorum. Sonra bir servere giriyorum oradanda channel'e. Odaya giriyorum oyuna giriyorum. Menü çıkıyorum chams falan yapıyorum tamam. 20 saniye ilerliyorum. Oyun hiçbir hata vermeden masaüstüne atıyor ve kapanıyor. Bilgisayarımda tüm programlar tam. NET Framework falan hepsi var. Ama olmuyor yav delireceğim şurada.

d3dx9_43.dll bulunamadığından bu uygulama başlatılamadı. Uygulamanın yeniden yüklenmesi sorunu gidere bilir . bu hada

d3dx9_43.dll bulunamadığından bu uygulama başlatılamadı. Uygulamanın yeniden yüklenmesi sorunu gidere bilir . bu hada
Arkadaşım arama motoruna DirectX 9 yaz. Gelen ilk sayfaya tıkla ve indir. Dosyaları biryere çıkarmanı isteyecek. Sende bir klasöre çıkart dosyaları. Sonra o klasöre tıkla ve içinde DXSetup diye bişey olacak, ona tıkla ve yükle. Sorunun geçicektir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri