Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle

BeeX Trainer [Sürekli Güncel]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BeeX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 89
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ElitePvpers deki nickim BeeX dır. Yeni hesabım bu. Önceki acayipbaba idi. Lütfen benden kopya çaldı gibi şeyler söylemeyin. Bu hileyi ben yaptım.

Arkadaşlar artık sürekli bu sayfada hilemi paylaşacağım. Bu hileyi ID Changerden yararlanarak yaptım.

Eğer Cannot find S4 League diye bir hata alirsaniz hackin icindeki Setting dosyasının icini temizleyin. Sonra S4 Leaguenin olduğu yeri belirtin.

Eğer ID Launcher kendiliğinden otomatik olarak kapanmıyor ve oyun açılıyorsa Game Booster'i deneyin. Oyun kipine geçip hileyi yeniden deneyin.

8547.jpg

Kullanımı:
1-)BeeX Traineri açıyoruz.
2-)İstediğimiz şeyleri işaretleyip "KAYDET"e basıyoruz.
3-)Programdan çıkıyoruz.
4-)"ID Launcher"i açıyoruz.
5-)"S4 League"ye giriyoruz.
6-)Itemler geldi.

Önemli Not: Oyuna girerken bir kutu çıkması lazım. Ve internet sayfası açılacak. Eğer bunlar olmazsa hile çalışmamış demektir ve "ID Launcher"de kendini otomatik kapatacak.

Famale Set (Kız Set):
Hair: Soft
Shirt: Sweet Blue
Pants: Pleats
Glove: Floral Glove
Shoes: Hockey Shoes
Acc: Purple Frame Sunglases

Male Set (Erkek Set):
Hair: Spin
Shirt: Basic Type-A
Pants: Padding Slacks
Glove: Baseball Glove
Shoes: Connect Hiphop Shoes
Acc: Steel Wild Mask

Epic Mode nedir?
Epic Mode "+6 SP" yerine "+40 SP", "+4 HP" yerine "+30 HP" gelmesidir. Yaklaşık 200 HP''niz olur.

God Mode nedir?
Tüm kıyafetlerinix +9 Defans vermesidir. Yaklaşık 72 Definiz olur. Genelde biri size vurursa canınız gitmez. Ama wallslam (duvara carpmak) yerseniz canınız gider. Ve tabi ışından geçerseniz.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri