mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Bu Kaçıncı Arkadaşım =>

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 3ooTurk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 325
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Selamun Aleyküm Arkadaşlar..Yha Ne Bu Ya Çarım 4. Kere Soyuldu..Ben edit aldıkça soyuluyor..Pc'mde herhangi trojan keylogger vs'de yok msn değiştirdim şifre değiştirdim olanagı yok soyuluyor?Hadi pc'mde trojan vardır dicem format atıyorum kendim bilgisayar stajyeriyim..Hayır 93 Lv çar boşver diyecegim ama aldıgım editlere yazık bu kacındı 75 TL'lik edit çalındı.Nolur bi görevli ilgilensin..Teşekkürler..

Ne denebilirki.. Acizlik.. Ne yazıkki bu tür oyunlarda karakter & item vb gibi şeylerin hırsızlıgının önüne geçilemiyor..Yetkililerde Karakterinizin güvenliğinden siz sorumlusunuz derler geçerler çünkü kurallar böyle geçmiş olsun kardeşim..Umarım ilgilenen olur ve alırsın itemlerini geri..

Ne denebilirki.. Acizlik.. Ne yazıkki bu tür oyunlarda karakter & item vb gibi şeylerin hırsızlıgının önüne geçilemiyor..Yetkililerde Karakterinizin güvenliğinden siz sorumlusunuz derler geçerler çünkü kurallar böyle geçmiş olsun kardeşim..Umarım ilgilenen olur ve alırsın itemlerini geri..

Teşekkürler kardeşim..Allah itemlerimi çalanın bin belasını versin ne diyeyim dedigim gibi 75 TL'lik itemim calındı..Ne istiyorlar nasıl hacker bunlar nasıl calıyorlar bu itemleri bilmiyorum..Editleri yerine gelsin tek dilegim bu

Galiba ilgilenen olmuyacak..Yazık ya yazık ben o itemleri alırken okul harclıklarımdan kesipte almıstım..Kim bilir hangi imansız vicdansız aldı itemlerimi..Böyle bir toplumda yaşıyoruz oyunda güçlenmek için item calıyorlar Allah ısla etsin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri