Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Öncelikle herkese kolay gelsin..Hemen Sorunun ne olduğuna geçelim eger açıklayıcı bi anlatım olmazsa videoda çekebilirim..
1) Oyuna girişte herhangi bir problemim yok normal Kullanıcı adımı ve Şifremi yazarak bağlanabiliyorum..
2) Göründüğü üzere oyundayım ve herhangi bir sorun yokmuş gibi gözüküyor..
3) Ancak bazen 1-2dk bazen 10-20 saniye bazen ise 5-6dk gibi belli olmayan zamanlarda oyundan hiçbir hata vermeden sunucuların olduğu bölüme atıyordu. Daha öncesinde bu tip bir sorunla hiç karşılaşmadığım için biraz şaşırdım.. Sorunum dün itibariyle başladı..Şunuda belirtmek isterimki [Venüs] Server'ında oynarken bu şekilde bi sorunum asla olmamıştır.Dün [Mars] Server'ına başladım ve sorunlar bu şekilde teşkil etti..
Ben denediğim çözümleri yazayım..Yardımcı olucak arkadaşlar da bunlara bakarak bi cevap yazarlarsa sevinirim..
-Oyunu silip tekrar yükledim.Turkmmo'dan indirdiğim patch'i üstüne yükledim.
-Errorlog'u sildim.
-Ekran kartımın versiyon güncellemesini yaptım.
Kendi izlenimlerime bağlı olarak Turkmmo yetkililerinin konu kilitleme gibi bir takıntılar var.Kendilerine göre onlarda haklılar düzen sağlamak istiyorlar.Ancak bu konuyu benden olumlu bir yanıt almadan kilitlememelerini rica ediyorum..Herkese tekrar kolay gelsin..İyi forumlar..
1) Oyuna girişte herhangi bir problemim yok normal Kullanıcı adımı ve Şifremi yazarak bağlanabiliyorum..
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
2) Göründüğü üzere oyundayım ve herhangi bir sorun yokmuş gibi gözüküyor..
3) Ancak bazen 1-2dk bazen 10-20 saniye bazen ise 5-6dk gibi belli olmayan zamanlarda oyundan hiçbir hata vermeden sunucuların olduğu bölüme atıyordu. Daha öncesinde bu tip bir sorunla hiç karşılaşmadığım için biraz şaşırdım.. Sorunum dün itibariyle başladı..Şunuda belirtmek isterimki [Venüs] Server'ında oynarken bu şekilde bi sorunum asla olmamıştır.Dün [Mars] Server'ına başladım ve sorunlar bu şekilde teşkil etti..
Ben denediğim çözümleri yazayım..Yardımcı olucak arkadaşlar da bunlara bakarak bi cevap yazarlarsa sevinirim..
-Oyunu silip tekrar yükledim.Turkmmo'dan indirdiğim patch'i üstüne yükledim.
-Errorlog'u sildim.
-Ekran kartımın versiyon güncellemesini yaptım.
Kendi izlenimlerime bağlı olarak Turkmmo yetkililerinin konu kilitleme gibi bir takıntılar var.Kendilerine göre onlarda haklılar düzen sağlamak istiyorlar.Ancak bu konuyu benden olumlu bir yanıt almadan kilitlememelerini rica ediyorum..Herkese tekrar kolay gelsin..İyi forumlar..
Mars şuanda en yoğun serverlarımızdan biri. pazar günü muhtemelen en yoğun saatlerde bu sorun olmuştur. Bugün tekrar aynı sorunu yaşarsan tekrar bu konu altına yaz. ben böyle bir problem yaşamadım ama bugün takip edeceğim. Eğer serverlarımız yetersiz geliyorsa merkürü upgrade ettikten sonra onuda upgrade ederiz
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)