TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
Hikaye Ekle

Gamova: Türkiye çok güzel ama...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 315
Metin2 Pvp GM

admin

Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Admin
GM
Konular
21,048
Çözüm
48
Online süresi
5mo 21d
Reaksiyon Skoru
20,152
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 9 Ay 7 Gün
Başarım Puanı
854
MmoLira
3,779,573
DevLira
-3
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımı'nın Rus oyuncusu Ekaterina Gamova, Türkiye'de yeni deneyimler edindiğini ifade ederek, "Herkes bana çok iyi davranıyor. Ama yine de evimi çok özledim" dedi.Fenerbahçe Dergisi'nin ocak ayı sayısında röportajı yer alan Gamova, "Yeni bir ülke ve yeni deneyimler ediniyorum. Türkiye'yi gezme şansı buluyorum. Bildiklerimi buradaki arkadaşlarımla paylaşıyorum. Bir tek şey anladım burada. Türkiye çok güzel. Herkes bana çok iyi davranıyor. Ama yine de evimi çok özledim" diye konuştu.
Fenerbahçeli taraftarlara övgüde bulunan Rus oyuncu, "Fenerbahçe taraftarı fevkalade. Özellikle bana karşı çok iyiler. Bizi hiçbir zaman bırakmıyorlar. Her zaman destek veriyorlar. En önemlisi de bizi kazanırken değil, maçı elimizden kaçırır gibi olduğumuzda daha çok destekliyorlar. Onlara çok teşekkür etmek istiyorum. Umarım bizi hiç bırakmazlar" şeklinde ifadeler kullandı. İlk antrenörlüğünü teyzesinin yaptığını, Nikolai Karpol'ün hocası olmasıyla birlikte yükselişinin arttığını anlatan Gamova, bugünlere gelmesinde çok çalışmasının da etken olduğunu kaydederek "Ben şuna inanırım: Bir insan beni bir konuda 100 defa eleştiriyorsa ben ona kızmam, oturur, demek ki bir yerde bir hata var diye düşünürüm" şeklinde konuştu.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri